42

Анонимен

преди 3 години

До пенсионер 3Английския новичок е менте. Не може никой да убие.

41

Веско

преди 3 години

Абе какъв ви е проблема с потока? Руснаците го строят за да продават газ. Ако германците не им харесва да си купуват от където искат. На нас нещо предлагат ли не разбрах?

40

Патън

преди 3 години

Много съм разочарован от Меркел. Втори пореден канцлер е купен от Москва. Дори председателя на ЕК, Урсула фон Дер Лайен, каза че СП2 е политически проект, но Меркел продължава да упорства. СП2 създава разделение в ЕС и много са страни го считат за заплаха за националната си сигурност. Меркел е готова Германия да попадне под удърите на американските санкции и да изложи на риск сигурността на Украйна. Тази жена е агент на Москва и най-деструктивния евро политик от Хитлер насам.

39

Анонимен

преди 3 години

Може би Путин трябва да се изсере в устата на Меркел та да се откаже от СП-2. Убийствата на няколко чеченци от руски шпиони в Германия и системното тровене с Новичок не са достатъчен аргумент за да спре наливането на пари в джобовете на кремълските бандити.

38

Обективен

преди 3 години

Ми той Тръмп отрови Навални,за да рекетира запада за Северен поток.

37

Анонимен

преди 3 години

До А Дончо каквоНЕ ЗНАЕМ КАКВО МИСЛИ НО АКО НЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ СПУКАНА НИ Е РАБОТАТА НА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА ПО СВЕТА КОИТО НЕ ИСКАМЕ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД И КОВИД РОБСТВОТО КОЕТО ФИЛАНТРОПИТЕ И ЛИБЕРАЛИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА НАЛОЖАТ

36

CFT

преди 3 години

Струва ми се ,че темата е непозната и е трудна за коментар.

35

А Дончо какво

преди 3 години

мисли? И ние щяхме да имаме южен поток, но краварите го спряха. Това е запада -така ги е виждал и Славейков! Такива са били, такива са и днес! Немци, френци, англичанинаши са враждебници,дружни с нашите тирани,с нашите изедници. Спекуланти са омразни интерес им покажи,че да виж дела проказнии *** в тях лъжи.

34

Анонимен

преди 3 години

Как се надпреварват сороските *** да се правят на умни но не им се отдава нещо ! Дрогата е исушила мозъците ви и нищо нестава от вас . тоя дето ви плаща хврълля парите си на вятъра. като немижете да четете чужда преса е така. СП2 се достроява в момента от руска фирма с руски кораб за полагане на останалите тръби. ааахахахаха

33

Анонимен

преди 3 години

Германия - най-корумпираната държава в Европа.

32

potok mamo

преди 3 години

Германия затвори всички заводи, индустрията й е в Китай, няма нуЖда от Северен поток 2

31

Mutti Merkel

преди 3 години

СП2 е спрян, не се строи и няма да се дострои! Сега идват новите американски санкции, вече са гласувани от Конгреса и одобрени от Президента, влизат в сила с новия бюджет на Щатите, който всяка година се гласува през ноември! Честито на ГДР- е то, интересно ще е да видиме на другарката Маркел ханъм " контрасанкциите" хахахахахахах

30

SeSeSeRe

преди 3 години

Северен поток -2 е смърт за ЕС!Европейците още знаят колко коварни са тези от Кремъл ...

29

Анонимен

преди 3 години

Кой бяга от аванта?

28

Анонимен

преди 3 години

Tия медии не спряха със шмекериите. СП2 бе спрян от Тръмп, а не германците са го спирали заради случая с Навални. Меркел просто изчаква изборите в САЩ и се прави на джелезна. Ако Байдън стане президент, ще го разреши и Мерлел ше се наду.и на Путин- с кеф!!! И Путин ще и вкара тръбата

27

Анонимен

преди 3 години

Меркел се уплаши и предпочете да прави мили очи на Путин за да не стане пациент на токсикологията в болница Шарите. Само че всички застрахователни компании се оттеглиха от СП-2 заради американските санкции и не знам от тук нататък кой сериозен бизнесмен ще си сложи главата в торбата и ще работи със СП-2.

26

Анонимен

преди 3 години

Защото са германци, а не са българи продажници!

25

Анонимен

преди 3 години

Европа осъзнава, че не може без Русия

24

Анонимен

преди 3 години

За целта, обаче, трябва ние да сме най- корумпираните! Няма как - ще подкрепим немците с тази неблагодарна роля.

23

Анонимен

преди 3 години

*** трови с новичок...подиграва ви се...а вие ще му строите северен поток.Бабошкерята от снимката отдавна трябвашв да бъдв изритана от ЕС.