60

r3v0lv3r

преди 3 години

До АнонименЯ се събуди, излизаш и всякакви хора се разхождат обикалят на групички. Учениците не се спряха да се събират и да ходят по 5-10 човека.

59

Америка

преди 3 години

Прилепоядците спряха вируса в Китай, но умишлено оставиха да се разпространи в други страни, нарича се биологична атака. Време е и ЕС да се осъзнае и заедно със САЩ, обединени, да дадем отпор и да покажем кой е господаря.

58

Америка

преди 3 години

На прилепоядците ще им се връща тъпкано за това което причинаха на света. Тръмплиера е взел голямата метла.

57

Анонимен

преди 3 години

До r3v0lv3rИ при нас беше както трябва,в началото не вярвах,че бг може да е толкова дисциплиниран.Около нас на целите Балкани беше голям терор,и нищо,вирус си има. Защо не изчезва след мерките?

56

r3v0lv3r

преди 3 години

До ЕдинЗащото тях ги дебнеха 3-4 месеца, ама както трябва. Правилата са се спазвали без изключения, няма Великден няма море, няма Гърция. Всички конспиратори и невярващи във вируса или в затвора или разстреляни. Китай показаха на света, че им дреме повече за хората, отколкот за бизнеса. В Европа бизнеса ревна още от начало и не позволи да се въведат реални мерки и на време.

55

Анонимен

преди 3 години

Първият въпрос, който човек си задава като види тоя басейн е - колко ли човека са се облекчили в него? Повечето са с дрехите там, ами че да не би Ковид да е единственият вирус, върлуващ в момента, какво да кажем за разни кожно-венерически заболявания, спин, разни птичи свински грипове и чуми? Човек с поне малко мозък ще стои настрана от тич дивашки изпълнения

54

Анонимен

преди 3 години

В Ухан от където търгна терора с вируса няма вирус,но в Европа започва втората вълна. В Ухан всички мерки проработиха маски,карнтина,дезинфекция,а в Европа НЕ. Интересно как се получава това.

53

Анонимен

преди 3 години

До 56 ДодоАнгличаните пуснаха вируса в Китай може би без или с знанието на американците като от безмозъчие не са допуснали, че заразата ще се върне при тях с по голяма сила което се и случи. Те англичаните разработват и забранения "новичок" но са толкова некадърни, че немогат да го направят смъртоносен

52

Анонимен

преди 3 години

Кетайците си измислят с тоя вирус. Само всяха паника по света. Дори и нашите русофили не им верват и искат оставки по улиците.

51

Или

преди 3 години

Додо, промит мозък, защо вярваш на откровени лъжи? Дали Ухан и Китай са в началото на К19? Много е удобно да се сочи виновник за нещо неизяснено

50

korektor

преди 3 години

Пише се Укрива,а не Окрива.

49

Анонимен

преди 3 години

Там вирус няма и никога не е имало но комуналното общество победи и в останалите страни.

48

Аанонимна

преди 3 години

До АнонименНе ги мислете тях а гледайте себе си. Абе не разбирам защо българите все в чуждата патица гледате а не в своята. Аман от тая завист и злоба....

47

БГ

преди 3 години

Като гледам и Бг клубовете не са празни

46

МНЕНИЕ

преди 3 години

Китай се развива с Огромни Темпове - Станаха 1,5 милиарда човечета - средната пенсия е 1000 долара , Продължителност на Живот е 89 години .

45

Анонимен

преди 3 години

През XXI: Живот в лишения за 1.3 милиона българи през 2019 г.Хората живеят на кредити, харчат за лекарства, нямат за битови сметкиПърви по смъртност в свеата

44

Българитенасапун

преди 3 години

Нямало бедни в китай.1.5 млрд нямат изхранване каквото както и когато и да правят.Пътници са продължителността им на живит е 40 години както Франция през 14-ти век.Пълни клоуни.Въпрос на десетилетие е Китай да узпезне от картата.

43

Анонимен

преди 3 години

E*аси клубния живот!

42

В същото врене

преди 3 години

В САЩ гладни тълпи разбиват магазините и плячкосват, 50 милиона американци гладуват, всеки седми американец си ляга гладен, безработицата минава 40%.

41

Анонимен

преди 3 години

В Китай практически няма бедни, а целта на Китайската комунистическа партия е 2022 г. бедността в Китай да бъде изкоренена напълно и сведена до нула.