69

Анонимен

преди 3 години

Най-добро управление на държавата сме имали през последните 10 години.А БСП от злоба ще се пръсне.

68

Анонимен

преди 3 години

ПОСЛЕДНИ СМЕ В ЕВРОПА, НА ДЪНОТО: С 200ЛВ МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА БЯХМЕ ПЪРВИ В ЕВРОПА ПО ВРЕМЕТО НА СТАНИШЕВ, Е НА СЕГА ПРИ ГЕРБ С 610ЛВ МИН ЗАПЛАТА СМЕ ПОСЛЕДНИ, ДА ПОВТОРИМ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ПЪРВИ В ЕВРОПА, А СЕГА ПРИ ГЕРБ С 610ЛВ ПОСЛЕДНИ.....ОТ ВЪРХОВЕТЕ ПРИ СОЦА СМЕ СГРОМОЛЯСАЛИ ДЪРЖАВАТА НА ПОСЛЕДНО МЯСТО.

67

Анонимен

преди 3 години

има да взимаш с тая изтъркана песен за Корнелия, не само че простотиите ви край нямат ами Нинова е сигурно единствения кадърен държавник останал в таз държава способен да измъкне затъналия в блатото народ, въпреки саботирането което със сигурност са подготвили геребро-либерастите с ЕС.Но ние сме карали и без банани, така че няма да ни стреснете.Много добре виждам и Нинова и Борисов какво подписват та сам мога да преценя, а не какво ми драскате по форуми и в герберските медии.Това е за вашия *** електорат.

66

Майора

преди 3 години

Не съм от ГЕРБ просто реално гледам на нещата.Кака Корнела много бързо забрави как на 28 приватизира " Техноимпекс" как се пресели от СДС м БСП и как бе уволнена за корупция и колко вреди нанесе на страната, как по.врето на Орешарски Георги Кадиев като финансов министър направи така че Божков да не внесе 700млн.лв.данъци.Така че "когато фактите говорят и боговете мълчат"!

65

Анонимен

преди 3 години

до майорааха, то като ти каже герб че някой купува гласове ти им вярваш така ли.Ама парите са у герб, нали, и виждаме къде налива и купува гласове герб, другите с какво да купят гласове,отде пари, така че се скрий и хич не ни губи времето, герберси кре"тен.

64

Анонимен

преди 3 години

бре и цензура,ти да видиш, веднага го сложили в алгоритъма, П"К"П" , спасяват задни'ка на П+К+П+ , когато хваля Радев ме трият а когато хваля бащицата си стоят, тия в герб си я карат по комунистически.

63

Анонимен

преди 3 години

ха ха разсмя ме с тая ***, тя е як обединител, как има очи да излезе пред хората след такива изказвания по неин адрес, излага не себе си а самата институция НС, тоя позор цял живот ще си го носи, та на деца и внуци ще отиде, ама така са *** нагли и със самочувствие.

62

Майора

преди 3 години

Явно другаря Божанков е забравил как купуваше гласове на предните избори и как неговата партия доведе страната до фалит създаде мутри и олигарси които изнесоха парите на хората.Но не.бива да му се сърдим тогава беше малък и не помни тези неща.Но да не взима примир от Корнелия която беше уволнена за корупция и до дава акъл!

61

Анонимен

преди 3 години

Тези дето защитавате Бойко и герб не ви разбирам, честно.Крадат ни като за последно, а вие...

60

Анонимен

преди 3 години

парите които борисоф раздава не са за хората а са за купуване на гласове."Дал" по 50 лв на пенсионерите за някой месец,според ситуацията,взел заем за това,който ние всички ще връщаме.И с това ли ще купи пенсионерите,нали ги е преди това окрал от тях,с пълен стаж взимат по-малко от неработили,защо 2млн пенсионер го търпят това,а се радват за мижавите 50лв дет техните деца и внуци ще връщат,т.е.пак в техния джоб бърка.От техните пенсии хоп 30% на калинките,не защото вършат работа, а защото гласуват за него, за това "раздаване" ли да се радвам.Това си е крадене и купуване на гласове с наши пари.

59

Т.Шак

преди 3 години

Пилците се броят наесен, а политическата подкрепа - на избори. За 120 г в БСП не можаха да проумеят това.

58

Анонимен

преди 3 години

До 53 как не го разбра става въпрос за крадене на много пари нищо че краят е ясен а той е смърт за всеки зависи обаче дали някой докато е вожд ще избере себе си или народа е тоя е избрал себе си

57

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ не е партия. Това е организирана престъпна група. И ако се погледне по този начин, става ясно защо не сдават властта.

56

Анонимен

преди 3 години

Не съм гласувал на писледните избори, но този път ще го направя, защото после пак с купените братски гласове, Баце ще каже - народа пак ни избра. Тази лъжа няма да мине пак

55

Анонимен

преди 3 години

Алилуя

54

Протеста

преди 3 години

Народът НЕ ИСКА бойко борисов за премиер.Герп ще загуби и парламентарните и президентските избори.

53

Анонимен

преди 3 години

До "Не мога да разбера хората,които са против да се давали пари?," Правилно мислиш.Затова пенсионери си даряват 50 те от борисов на протеста

52

Анонимен

преди 3 години

Всеки да гласува по съвест Само да не е за тул..ището

51

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера хората,които са против да се давали пари ?Каква е разликата дали са от бюджета, или от Божков за протест?Ами нали затова е битката? За парите и чрез парите! Защо, свиди ви за тези, които ще получат?Пенсиите в Румъния ще се вдигат с 40%,на тях не завиждате,а иначе ги давате за пример?Българинът е странно животно,постоянно е в битка със себе си!

50

сашо

преди 3 години

Гласувайте за Корнелия Нинова-интелигентен и ерудиран човек.Партията на борисов е наследница на страховита и безпощадна мафиотска структура.В момента само БСП може да измъкне България от хватката на тигъра,както наричат този бивш костотрошач.