4

ДОЛУ МАСКИТЕ

преди 3 години

Да ва и.а в бок-луците до-лни съсипахте образованието, тормозите и психясвате децата, ако няамше телевизия никой нямаше да знае въобще, че има ковид. Всичко е на телевизора и в медиите. Аз нямам нито един познат болен нямам дори познат на познат заболял. Всичко е някъде си в някой град болен без симптоми не знам си кой си .. и такива на които им плащат по бедните селца да ги пишат болни че да надуват статистиката. Престъпници. Но няма общество да се бори и обяви като един гражданско неподчинение

3

до 2

преди 3 години

Ковида е измама на Илюминатите които се прекланят на Сатаната.Целта е да се намали населението на Земята чрез отровната ваксина.

2

До 1

преди 3 години

Само недей да намесваш червения конец, ако обичаш.Запали си три клечки в чаша, да не са те хванали очи, че ковида ще ти се види като разходка в парка.

1

Анонимен

преди 3 години

Тези безмислени карантини на цели класове трябва да бъдат спрени незабавно. Маските са също така абсолютно ненужни и даже вредни. Това е чист фетишизъм. Всеки един микробиолог ще ви каже че ефекта им за редуциране на заболеваемостта е като да си вържем червен конец на лявата ръка.