17

Анонимен

преди 3 години

Новите български дисиденти и борци срещу режима на тоталитаризма ще да получат признание и почести от Европа и САЩ.Поклон пред героите и борците за свобода.

16

стига бе

преди 3 години

Добре и колко от тия ултраси бяха арестувани снощи?Предният път час и нещо им мятаха бомби, ушевите гледаха, а после преследваха и биха обикновените хора.Сега пак гледали и не арестували никой. Защо?От една страна знаят, че са ултраси, а от друга сега ще установяват кои са.Некомпетентност от горе до долу във висша форма.

15

Анонимен

преди 3 години

Е. щом раната е на главата - няма проблем. Те и без това не им трябват глави на сините птиченца. Стоят само за украса.

14

Анонимен

преди 3 години

И кой ще излезе? То се видя - гербер в подкрепа на Боце не излиза, ако не му дадеш пари на ръка, храна и транспорт до София. Това е.

13

Анонимен

преди 3 години

Братле, не знам за Череп-Мереп, ама ти само гледай кво става последните дни. Бойко направо раздава държавата. На тоя концесия, на оня кинти, на трети обществени поръчки... Баси ужаса. И накрая това ще го платим аз и ти.

12

Анонимен

преди 3 години

Да бе *** дисидентите. Прочее чудя се кога / дали тия, които не мислят като вас, най - после им писне и излязат на улицата на свой ред.

11

Кирчо

преди 3 години

Кви ултраси бе братко .... то остана ли футболен отбор у нас ? Има едни клоуни дето се разхождат по терените, чудя се как изобщо имат фенове (безплатни) ?!?

10

Въпрос

преди 3 години

Как точно се знае, че са "ултраси" и "от агитките" - все термини употребявани от МВР, а не се знае кои са лицата? Значи хем знаеш, че е ултрас от агитка, хем не го знаеш кой е. Да не му пише на челото, че е ултрас?

9

Анонимен

преди 3 години

Това не е протест, а сбирщина от няколко улични банди престъпници.

8

Анонимен

преди 3 години

Репресиите срещу дисидентите и опозицията на властта продължават. Европа ще обяви режима на диктатурата за незаконен.

7

Анонимен

преди 3 години

Абе как така, куките с палки, шлемове, щитове, пък все те ранени? Срещу тях младежи по тениски, а нито един ранен до днес... Тия куки да не са от захар?

6

Анонимен

преди 3 години

истинските конспиратори вярват че правителството се грижи за народа и милси неговото добро, медията никога няма да ги излъже или подведе с информация и фармацевтичните компании които правят милярди на гърба на техните болести наистина искат да ги излекуват

5

Анонимен

преди 3 години

До 1Явно да. Кътам пари с последни усилия. Скоро идва мечтания момент, в който най-сетне ще успея да оставя зад гърба си всичко това и да забравя великите си български корени. Оставям политиците тук на *** и футболните фенове. Заслужават се едни други.

4

Литекс-София

преди 3 години

Класифицирайте протестиращите и хората въобще по техните демографски признаци - първо и най-важно, а след това по техните хобита. Ами, ако се окаже, че са от ловно-рибарския съюз, рибари ли ще са? "Ултраси, агитки,хулигани,***" са стари клишета без особен смисъл и доказателства - само сензации и етикети.

3

Пълни глупости

преди 3 години

Тоя лъже като ***.

2

маркиз дьо саП

преди 3 години

А бутилките знае ли се с каква точно течност са били пълни? Щото имам известни подозрения.

1

Анонимен

преди 3 години

На Божков и фигуранта умните фенове