10

Анонимен

преди 3 години

Мутрите във властта в услуга на мутрите с плажовете.

9

руското езеро

преди 3 години

До край на черномориетоняма н,жда от проливи...

8

край на черноморието

преди 3 години

До Ф.С.В.Свършено е с туризма и черноморието - дело на БКП! Дай им на тях само да рушат!През соца черноморието беше нещо като прозорец към света и източник на валута!Сега няма никаква стойност във сравнение със средизимноморието -Гърция и Турция.

7

House M.D.

преди 3 години

Цените ще си останат същите!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Глей са ко стаа. Държавата направо маха концесиите, подарява експлоатацията на държавната собственост, на "стабилни хора" с уговорката за евтини чадъри и шезлонги. Стабилните хора казват, окей, махат таксите, но добавят задължително шалте за 15 лв. Щото трябва да бъде прано и дезинфекцирано - корона вирус, а-у. Дали ще бъде, никой няма да ги тормози с проверки. Такаа, ето лесното компенсиране на загубите заради отлива на туристи. Кой остава с пръст отзад ? Ми, ние съграждани, ние. Те са добре.

5

Анонимен

преди 3 години

Наяжте се до смърт бе, мутри български! Плюскайте, плюскайте здраво доде ритнете камбаната! *** и завлечете в гроба всички мазни, кървави пачки, които се окрали от хората!!!

4

L.

преди 3 години

Е, що не изчакаха до януари?

3

Ф.С.В.

преди 3 години

Тук всичко в тази Държава е наобратно! ТРЯБВА Държавата да плаща едни 100 -200 хиляди на Концесионера всяко лято- И да ИЗИСКВА ВСИЧКО ДА Е БЕЗПЛАТНО! И ДА ГО ПРОВЕРЯВА ВСЯКА СЕДМИЦА- самият Концесионер ще е доволен -защото ще взима наеми от разни капанчета и сергии! и "САГАТА" С БАРБАРОНИ ЧАДЪРИ И ШАЛТЕТА ШЕЗЛОНГИ-ПРИКЛЮЧВА! ГЪРЦИЯ ЩЕ НИ ЗАВИДИ ДАЖЕ)) И ЗА ДЪРЖАВАТА ЩЕ Е ИЗГОДНО -ЗАЩОТО ЩЕ ИМА ТУРИСТИ- ЩЕ ИМА ОБОРОТИ ПО ЗАВЕДЕНИЯ -ЩЕ ИМА ПЪЛНЕНЕ НА ХАЗНАТА!

2

Анонимен

преди 3 години

Аха, ясно, пак на неговите хора да намалим тежестите. То безплатен обяд няма. Значи друг ще ги плаща и този друг ще е пак обикновеният човечец. На него никой нищо от задълженията не му намали или опрости!Но така е с тия корумпета горе.

1

Анонимен

преди 3 години

Очевидно в последните месеци държавата функционира само и единствено в интерес на черноморските мутри.