18

Анонимен

преди 3 години

След като те измамчт със този преостарял номер,незнам как трябва да се наречеш.По добре да си направи ритуано самоубиство.

17

До 12

преди 3 години

Та според теб внуците да не висят по кафенетата, а поне по едно дете да имат, бабата трябва да им дава пари!!! Тия внуци да се хващат на работа, че бабата е до време.

16

ууу

преди 3 години

До анонименИ какво като дам? Или майката ще ги изхарчи за маникюри и простотии, или внукът в кафенето.

15

ууу

преди 3 години

"отпочната" е мисирска необразованост!

14

Анонимен

преди 3 години

До хахаТЕ РОМИТЕ СИ ГО КАЗВАТ-НИЕ СМЕ ТУКА ДА ТЕРОРИЗИРАМЕ И ТОРМОЗИМЕ БЪЛГАРИТЕ!

13

анонимен

преди 3 години

Виновни са измамниците първо, второ държавата и трето тези с малко мозък. Да сложиш пари в бокл. кофа или да дадеш на непознат хилядарки, е откровена про.стотия.

12

анонимен

преди 3 години

Мъчно ми беше в началото, но сега, след толкова години какво да ми е мъчно? Аз познавам немалко подобни с доста скътани пари, реват от сутрин до вечер че са едва ли не гладни, но и лев не дават напр. на внуците си, че дано и по едно дете да създадат, а не да висят по кафенета.

11

Анонимен

преди 3 години

Много ми е мъчно за възрастните хора, станали жертви на измами, ама... от години се говори за това, то радио, телевизия, вестници...Моята баба така бързо ги разкарваше като позвънят да реват по телефона. Сами са си виновни наивниците. Така не се дават маса пари на непознати.

10

Totenkopf

преди 3 години

По времето на Бокаса Първи, пенсионерите толкова много са се замогнали, че с лека ръка мятат 25 бона на измамници явно имат поне още 250 скатани.

9

хаха

преди 3 години

Мангасаарите продължават да вилнеят и никой не ги закача. Ни власт, ни бойко, ни гешо - каскето.Обаче аз ако не си платя поредната вноска (за която работя) веднага ЧСИ-та, мси-та и всякакви "и та" ще ми виснат на вратата. По телефона ще ме побъркат разни колекторчета и ще ми одерат кожата заради една вноска, да платя после още 21. Цииганин измамник да си на тия години, честно ви казвам. Да зема се прекъстя на мюмюн ли кво да зема да напрая и аз не знам вече...

8

Анонимен

преди 3 години

До въпросОт една страна реват, че мвр не си върши работата, от друга страна реват, когато я върши (при протюстягите)!

7

Анонимен

преди 3 години

Пак ли?Абе нали са "бедни", нямат пари за ток, парно, вода, лекарства, пък мине се не мине и хвърлят 25 бона през балкона.

6

ВЪПРОС

преди 3 години

Всеки може да излъже или пребие Дядо и Баба .Тук е Мастото да задам Въпрос към Институциите МВР и Прокуратура - Пичове , Можете да ги хванете за не повече от 1 час след Жалбата ?

5

Анонимен

преди 3 години

Понеже сиренето и кашкавала в мандрите е менте, кому_нягите се ориентираха към по съвременни методи на забогатяване.

4

Анонимен

преди 3 години

Ами не са я излъгали. Наистина ще помогне за залавянето им. Вероятно.

3

Активист на БСП

преди 3 години

Поредната ГЕРБерска опорна ,че пенсионерите имат много пари и не се нуждаят от увеличаване на пенсиите!!! Всичко трябва да отива в ЧЕКМЕДЖЕНЦЕТО на Крадецът от Банкя!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Упс, гешевтурата нали се хвалеше, че вече няма такива неща, изкоренили са злото от корен.

1

Анонимен

преди 3 години

Време е да ги арестуват тези измамници