13

славянин

преди 3 години

Абе що за сте вие, които си правите PCR-тестове особено по собствено желание, не вдявате ли, че при положителен резултат отивате под домашен арест за две седмици заедно с една камара хора около вас!? Никога няма да си направя такъв тест нито по чуждо, нито пък по собствено желание!

12

Анонимен

преди 3 години

Новините за фалшивия вирус ги пишете веднага и с нечовешки хъс, а за 40%-ното увеличение на пенсиите в Румъния цари космическа тишина.

11

Shark

преди 3 години

А служителите в хипермаркетите какви са здрави, нищо не ги лови, ни корона, ни нищо. също и барманите по чалгарниците. Брей, къФ вирус начиии, само по учителки и ученици ходи. И то сега се научи този вирус по тях да ходи, от 15.09 насам, преди и при тях го нямаше.

10

Анонимен

преди 3 години

Голям праз! Що не изследват колко други има с разни други вируси, бактериални заболявания и генетични аномалии, че да ни ги съобщят и тях?Що ни занимавате месеци наред спрос тотии?

9

Маски, долу!

преди 3 години

Абе как от март месец насам не намериха заразен банков служител или да затворят цяла банка заради кови19? Май само банките и банкерите не са засегнати от тази виртуална болест? Важното е да вземат парата. И после ще разправят, че не било световна измама. Да бе. Хвърляйте маските и си живейте нормално живота.

8

Анонимен

преди 3 години

Абе как не намериха заразен служител в хранителен магазин, аптека, банка....

7

Анонимен

преди 3 години

А пък в София явно на никой не му се занимава да карантинира класове.... В елитна столична гимназия учители споделят с учениците си, че в училището има над 10 случая на заразени ученици. Ама няма класове под карантина, просто заразените са пратени да си стоят вкъщи, а училището си продължава да работи нормално. Толкова с мерките...

6

Анонимен

преди 3 години

Въртят, сучат, целта е да затворят училищата на първи октомври както оня мякащия иска, но отрича да е подписвал заповедта, тя сама се е подписала. Уж вируса много заразен, а три месеца се плюят по площадите заради банкянския крадец, а не съм чул за рушветчийно под карантина, или пък бум на разболели се милиционери. Оня с дрона и джипката, дето раздава милиарди денонощно, ходи без маска, или с изсулена такава.

5

Анонимен

преди 3 години

Преди половин час и в Благоевград карантинираха 4 паралелки заради болна учителка!

4

Анонимен

преди 3 години

Във Варна от дбвс са 14 паралелки в карантина заради болни учители! Ехо, министерството! Както е тръгнало ноември ще затворите всички училища, само дето учителите ще са болни и няма да могат да преподават и онлайн, децата също ще са с каквито грипове се сетите и едва ли ще стоят пред компютъра 6 астрономически часа болни да учат! Обявявайте онлайн обучението докато деца и учители са сравнително здрави! Така няма да има провалена година!

3

аууу

преди 3 години

Голема новина! 6 месеца чакаме яко да мрем. Стига с тези болнични сводки!

2

Радио Ереван

преди 3 години

-Докторе, кога ще премине пандемията?-Съжалявам, но не мога да отговоря на този въпрос. Не се занимавам с политика.

1

Анонимен

преди 3 години

Ужасен ужас, всичко живо ще измре.