23

Анонимен

преди 3 години

Първоначално дървата са най-евтиния вариант, но после се оскъпява много заради здравословните проблеми, които се получават от замърсения въздух.

22

Деди

преди 3 години

Лесно е да дрънкаш за екология, ако в къщи имаш централно парно. Това е най-добрия вариант, но в провинцията такова животно не-***. През десетилетията сме се грели с нафта, ток, газови печки, подово, климатик. За сега оптимален вариант са ни дървата, които ни устройват откъм отопляемост, цена и комфорт. Екология ли, абе ясие....., първа цел ми е да не ми мръзнат и настиват домашните, естествено, след като им го осигуря това ставам пръв еколог сред еколозите. Най-*** природозащитник!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Заредил съм си 12 кубика. Хич ми не е! Който не му харесва - да заповяда и да ми плати тока за климатика.

20

Верно бе

преди 3 години

До РазликатаРазликата дрогарю е, че по време на СОЦа бяхме 4 часа с ток и 4 без, нещо като дискотека. За щастие повече никога няма да живеем в подобна жалка държава.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20От печките,от колите,и от ***,който гори Ковачки в Тецовете си по места.

18

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия дърва. Затова зимата в градовете не се диша от смог. Цяло лято данните на измервателните станции за прахови частици са в допустима норма, ама колите не са спирали. Значи е от печките.

17

Разликата

преди 3 години

По времето на лошият социализъм през миналия 20-ти век в България се построиха стотици тецове, десетки вецове, и атомна централа така че токът да е почти без пари. Нафтата също беше много евтина и хора се топлеха или на ток или на нафта. В градове към централното парно.А сега в 21-ви век по времето на добрата демокрация токът е нафтата са скъпи и затова хората се топлят на дърва, *** и пелети като през 18 век.Евала на капиталистите и демократите. Върнаха ни 200 години назад.

16

по 50 лв на пенс....

преди 3 години

--йонер ,сега ще им ги приберат набързо . Забележете дадат ли някой лев после неминуемо следва увеличение на цените .

15

Анонимен

преди 3 години

Аз имам много сигурен доставчик на дърва за огрев казва се РомаЛес. Цените ниски, дървата пресни, пресни, сами ги берат. Който иска и може, по петстотин лева да плаща за кубика.

14

Анонимен

преди 3 години

Досега не съм срещал фирма, която да не лъже в в кубиците. А лъжат яко, в повечето от случаите двойно. Така, че кубикът струва не 100, а 200 лева.

13

Алокакси

преди 3 години

Ни едното, ни другото. Дървата цапат, хамалогия са, може да завъдиш разни гадини покрай тях и т.н. От климатиците настиваш, разваляш си косата и кожата. Парното е най-добре, но с тези крадливи топлификации...

12

Хахаха

преди 3 години

На сложената към статията снимка, са ПЕЛЕТИ, а не дърва.Направо се чудя, кой купува дърва ?С плети е несравнимо по-евтино и качествено.Дървата са с влага до 50%, докато пелетите са до 7%.Т.е. купувайки дърва, купуваш вода !!!

11

При контролирано

преди 3 години

изгаряне, от домбаските въглища няма по добро гориво. Газ - всеки момент могат да ти спрат-правили са го. Дърва- унищожаваме природата, пелетите също са дърва. Въглища, при добро изгаряне по малко замърсяват от суровите дърва, които най често се горят през зимата. Най чист е тока, но краварите не ни го позволяват. А АЕЦ Белене вече можеше да произвежда евтин ток, но като слушаме ***, това е положениета!

10

Хвала

преди 3 години

Хвала на диверсификатора Бойко.Направи хъб, смткна цената на газта и Белене ще построи ама друг път. Междувременно неговите хора изсекоха горите и оставиха пустиня. Важното е че чекмеджето на Бойко е пълно.

9

бракониер

преди 3 години

я познайте на мене коко ми струва

8

дедо

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~дал съм 1500 лв за климатик. КОлко повече трябват 10 бона ли ?

7

Теменужка

преди 3 години

След грандиозните управленски успехи в областта на енергетиката е нормално новината за цените на кубик дърва и тон въглища да е толкова важна.

6

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До дедоГaдно топли дyxалката, която си сложил на стената, дето се лъжеш, че е климатик.Истинският климатик и топли, и охлажда икономично.

5

Анонимен

преди 3 години

Това са цени от миналата година.

4

Саксофонов

преди 3 години

В България сме с 200 години назад от западната цивилизация и се топлим с *** и дърва.