397

****

преди 3 години

Мисля.че е време за грузинския модел.Който не знае, да вземе и да прочете.

396

стоян

преди 3 години

Срам и позор за полицията.Този селянин Хаджиев трябва да си даде оставката и да бъде съден.Преди месец беше инцидента с колата на бул.Ситняково.От Мвр казаха,че не са отишли защото протеста бил нерегламентиран.Е вчера като пак е било нерегламентирано какво правят толкова еничари на пътя на хората.Това не е полиция.Това е обслужващ персонал на управляващата мафия.

395

Анонимен

преди 3 години

Дано боичките дето ги взехте от палатките на децата инвалиди да свършат работа на вашите полицейски деца, те пък да станат.......

394

Анонимен

преди 3 години

До Нямте ли срамаЗА МОЗЪК Е СИГУРНО, ЧЕ НЯМАТЕ!

393

Анонимен

преди 3 години

Повечето хора на тоя протест май са от типа хвани единия, удари другия.

392

Анонимен

преди 3 години

Тия ултраси май станаха лицето на протеста.После се чудят защо никой не ги харесва.

391

Нямте ли срама

преди 3 години

не не не могат палки да *** милиционеритетога ще излезем рзаярени поне 100 хиляди с тояги и лопати

390

Vako

преди 3 години

Оставка за (комисар) Хаджиев НЕЗАБАВНО

389

Русомраз

преди 3 години

Филип, и вас Ви хапат бълхите здраво!Вземете мерки своевременно...

388

бай Лазо

преди 3 години

Филипе, мене ми требе нещо против къртиците у двора, че ми съсипаа пипера!Дай неков препарат?А да, и кучето го апат бълхите

387

Филип Фратев

преди 3 години

Долу Бойко!Искам 6 000 000 лв за молекулата ми за Ковид-а, иначе я продавам на американците!!!Оставка!!!

386

Анонимен

преди 3 години

комисарче марш в Анадола гербераско недоразумение с капано

385

Анонимен

преди 3 години

"Гледайте само търпението на хората да не свърши заедно със парите, тия дето ви спонсорират протеста, че тогава ща се наядете на ***." Чак ме уплаши.Платен -*** :)

384

Анонимен

преди 3 години

До ГневенTa казваш, значи, че сега полицаите разстрелват деца, набучват им главите на коловете и ви карат да ги заплювате? Айде бе... Ти си или пълен кухавел или си от старата ком. гвардия, която много иска да стане като през 1944 да си разпаше пояса и да коли и беси наред всички, които мислят различно. Не приписвай тези неща на други, вие - червените и само вие сте ги правили в такива мащаби. Още се помнят заровените в масови гробове след 9-ти, не мислете че са забравени.

383

Филип Фратев

преди 3 години

Долу Бойко!Искам 6 000 000 лв. за молекулата ми за Ковид-19, иначе я продавам на американците!!ОСТАВКА!!!

382

ни са знай

преди 3 години

Дали са регламентирани, или пък нерегламентирани, няма никакво значение.Протестите НЕ ИМ ПРЕЧАТ!

381

Анонимен

преди 3 години

Няма как в една кауза да има набъркани комунисти, адвокати, арменци и олигарси и да няма някакъв голям келепир и далавера.Тия лафове, че го правите за родината ги разправяйте на шапката ми.

380

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 405Това с протестите е като конституционното ти право да си ***. Какво са виновни гражданите, че да блокирате площади, улици и кръстовища?Народа е търпелив за момента, ама нали знаеш поговорката - пази се от гнева на търпеливия.Гледайте само търпението на хората да не свърши заедно със парите, тия дето ви спонсорират протеста, че тогава ща се наядете на ***.

379

Анонимен

преди 3 години

Трети месец,българите искат само едно.Оставка на олигарха и на неговият гл. прокурор.На гл. милиционер,майка му сигурно разполага с пари колкото пет обикновени пенсии,жена му сигурно работи в боковите агенции,децата му са в ЦДГ. Кажете му на "баща" си,да не се крие като съсел,а да застане пред младите и умни българи,които трети месец са по улиците и площадите.Топки,здрави топки му трябват,без гавазите си да застане пред множеството.Оставка, сл.правителство,избори,съд и затвор за много години!

378

Анонимен

преди 3 години

Е,разбрахме де,в тази държава регламентирани са само герберастите,другите са маргинали *** наркомани анархисти комунисти****