22

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов, Борисов и Валери Симеонов са ПРЕДАТЕЛИ. Тия пускат араби, евреи и испанци в партиите си и затуй карат хората да носят АРАБСКИ маски.. НИКОЙ НЕ трябва да гласува за тия.. Пълни мошеници...Тия тримата, като искат, нека си носят маски да си скрият противните физиономии и да се задушават... Да пукват и тримата мошеници !!!

21

Анонимен

преди 3 години

През последният месец обикновено имаме по над 150 нови случая през седмицата и под 50 ннови случая в събота и неделя. Вчера беше почивен ден, но само един и затова случаите са по средата между 150 и 50.

20

Анонимен

преди 3 години

Обичайния по-малък брой заразени и починали за неработен ден. Това е почти навсякъде по света.

19

20-те хиляди

преди 3 години

наближават, месецът свършва. Мориарти преди повече от месец ви каза, че очаква нещо такова защото народът ще се позамисли и ще почне да си пази здравето. Какво ли има да ни каже за октомври?

18

Ковидзомби

преди 3 години

Днес за пръв път излизам от ковид скривалището в което влезнах през март. Как е - има ли оцелели? Стигнаха ли чувалите за трупове? Долу в скривалището жената даде фира, не знам от какво, май се натрови от алуминиева консерва, но иначе сме живи и здрави... или по-скоро живи.

17

Швестер Велко

преди 3 години

До LosHoПрав си, колега! Там си е таковало таковата.... Содом и Говори!

16

Натопорчев

преди 3 години

До АнонименВъпросът ви е много правилен...! То, няма истински журналисти с топки, който би се захванал да задава правилните въпроси... Само ***!

15

Анонимен

преди 3 години

За плеймейтката 50 коментара,за ковида нема 20.Короната губи по точки,явно на всички вече им писна да ги страхуват...

14

Анонимен

преди 3 години

*** пак дрънкат как правителствата от вси страни се сговорили да лъжат народите си, че има епидемия. Ха ха ха, шизоффренията не прощава.

13

Анонимен

преди 3 години

Този Ковид не знам дали е изкуствен или не, ама той ба маата на целия свят.

12

Анонимен

преди 3 години

Как пък в Благоевград всеки ден са по 19? Ба мааму, там населението трябва да е повече от Пловдив тогава.

11

несведущ

преди 3 години

Тез двамата, от какво са починали?

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Няма как да излъжат че на ден има няколко холяди заразени понеже тогава и вярващите че има пандемия ще се усетят и ще престанат да вярват в пандемията

9

да,да ама не

преди 3 години

До ДивоКТака си е! Предни години имаше и хепатит А тук-там, ама с това миене на ръцете и летните подрисквания ги няма!

8

Анонимен

преди 3 години

Вярно, не е интересен вече този коронаизмаменвирус. Интересното е, че имало пандемия а всичко работи, децата са на училище, барове и дискотеки пълни, протести по улицата и хората са на плаж, но увеличение на заразените няма. Е, ако си от овчелюдието вярваш в ковид, дядо мраз и в добрите политици които мислят за народа.

7

ДивоК

преди 3 години

Добро Утро Ковидманиаци! Още един спорен ден се очертава, в С А Щ вече сме на ново ниво, над 200 000 точки събрахме с Китайската Чумa!Грип? Няма вече грип и други настинки, с помощта на Китайчета(ха-ха) и тяхното вирусче ги победихме,. И с маските разбира се сме фешъън! Скоро тестването няма да е само с тампонче в нослето и гърлето, а и в ...;)) Нали затова внесохме специалисти от Близкия изток, и не само:)Икономика? В Европа? Китайците работят, значи всичко е точно.

6

да,да ама не

преди 3 години

За 1 час - 4 коментара! Коронавируса не хваща вниманието! Търси нещо друго - на това вече не кълват! А може да се включат ЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена.... за подгряване на коментара!?

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕ, за някои цирк, за други - трагедия. Нищо, вярвай си там в рептилиите и ционистите, колкото по-ограничен и безхаберен е човек, толкова му е по-лек животът. Като говедце си кара.

4

Анонимен

преди 3 години

До БравоЕй, писарушка подкупна, това го копи-пействаш вече седмици наред, на няколко сайта! Малко срам?

3

LosHo

преди 3 години

В този Благоевград не мина ли вече цялото население през ковид19 !? С месеци всеки ден има по около 25 заразени ....