35

Щирлиц

преди 3 години

Не може и премиерът да нарича народа си "лош материал",нали?

34

8

преди 3 години

А какво да има ? Прегръдки и целувки ,романтични песни ,възхваляване на мафията и мутрите , които и сега ни ограбват !? Ти пък кога стана професор и за какво ?

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Руските ни какви? Така са ни освободили, че още клетаме свободни... Освободиха ни, а след тях подред ни освободиха и Великобритания, Франция, САЩ, сега предстои и Германия да ни освободи, после ще видим на кого още ще подаваме *** да ни освобождава... Толкова сте затънали в клишета, че казвате на бялото черно вече... Аман от расисти, хахахах!! :D

32

Анонимен

преди 3 години

Що? За да не им стане тъжно на тиквениците, че не ги харесваме ли? Ох, мама, агънца!!..

31

Мехуро

преди 3 години

Точно на деня на Независимостта трябва да има протести до откат! Независими хора искат държава с независими управници! Това е. Няма по-удачен ден от този!

30

НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

преди 3 години

Националният празник на България ще бъде преместен на друга дата-денят в който NASA оповести Новия световен ред.

29

stan

преди 3 години

До АнонименУоравляват в законния им мандат спечелен на предните избори. На следващите ще разберем кой ще управлява тепърва

28

тъпото

преди 3 години

До АнонименПреди петнайсетина години работещите жени в Турция, които са осигурявани редовно са се пенсионирали на 38-39 години......Не съм Турчин но пред алтернативата Гадев да ни вкара в орбитата на русия повече предпочитам Ердоган

27

наблюдател

преди 3 години

Още е далеч 03.03, но сигурно ще има протести. Много от рано го умувате. В случая 22.09 е национален празник, но не е националния празник. Правете разлика, иначе звучи неправилно.

26

Анонимен

преди 3 години

Националният празник на България е един. И той е на 3-ти Март.Денят на Освобождението и почитта към руските братя-освободители.

25

Хелоуин

преди 3 години

Когато тиквата най-после се разкара, датата ще бъде обявена за национален празник.

24

Традоли

преди 3 години

На Божков парите свършват, а го чака затвор.Даже САЩ натиска ОАЕ да го върнат заключен в България, където да доизлежи доживотната си присъда.

23

123

преди 3 години

Този ако е историк трябваше да знае, че това не е национален празник, а официален. Национален празник е 3 март.

22

Оставка

преди 3 години

А да крадат от народа може.

21

Анонимен

преди 3 години

През прехода няма политици, има само назначени от външни сили случайници . Колкото по прости, толкова по удобни

20

Анонимен

преди 3 години

Не сме независима държава, че да има празник на независимостта

19

Анонимен

преди 3 години

Казано иначе,на празник костовисти не бива да има.

18

Анонимен

преди 3 години

Поредния платен клакьор на Тиквата. Върти, сучи и стига дотам, да ни обяснява, че не трябва да разваляме рахата на Господарите му.

17

Анонимен

преди 3 години

Ква Русия бе хора.И дете клики са американски.Всички партии в Бг са американски и европесйки сурогати.Защо се заблуждавате!Изключвам ДПС ,която има роднинини в Турция.Руска партия даже не е Атака въпреки ,че им се иска.В Нато сме.

16

Сата НАТО

преди 3 години

Когато Държавата ми е открадната от бандити и безсъвестни ле кета, които им слугуват за пари, еббем ти националния празник... Сериозно ли мислите, че след всичко, което направи банкянския *** и кохортата му, имам някакви патриотични сантименти? Като национално мислещ и отговорен човек смятам, че цялата управляваща котерия трябва да бъде избита и да се почва всичко наново. Иначе ще имаме държава на ръкопляскащите за 50 лв.