14

няма значение

преди 3 години

докога в тази държава ще се говори само за лекари, повечето от които са само некадърни печалбари .Престанете да говорите за о... горките лекари, ами проверете по колко пъти ходят на почивка в дестинации, които сме виждали само в сънищата си .Вижте какви коли карат, в какви жилища живеят и пр. А младите такива трябва да започнат от най-ниското стъпало и да се изграждат като професионалисти и тогава да получат заслуженото. Мед .сестри /повечето от тях/ са за оплакване. Помислете за тях.

13

Съвет

преди 3 години

След всичките малоум.ни изказвания на президента, тичайте и гласувайте за БСП. Съсипете я тази държава.

12

Да допълня...

преди 3 години

Най голямата глупост от Радев.Иска като при соца. По 250 лв. на всички медици .От лекар до лекар има огромна разлика.Некадърни като Радев и кадърни като Борисов.

11

Ввв

преди 3 години

Не разбрах какво предлага да се промени за да има справедливо заплащане... То проблемите в здравеопазването всеки ги знае санитарите и сестрите получават минимални заплати, младите лекари също - те и за това бягат. Но какво според президента трябва да се промени за да има справедливо и адекватно заплащане...

10

ПЕНА общата приказка

преди 3 години

Аз съм против лошото и съм твърдо ЗА доброто. Ние трябва да работим усилено, за да изкореним лошото, и трябва неотлъчно да се стремим към доброто.Да кажем ДА на доброто, и НЕ на лошото! Защото лошото е много лошо, а доброто е добро.

9

Анонимен

преди 3 години

А мис Пиги какво мисли за заплатата на мъжа си?

8

Анонимен

преди 3 години

Личната ми лекарка не ме харесва, но все пак ми дава направления, когато имам нужда. Проблема е че специалистите в кавички не искат да работят след като вече са взели направлението дори не стават да те прегледат ами почват да ти пишат рецепта по това което им се оплакваш. Думи нямам да ги опиша колко са нагли и мързеливи дори.

7

Анонимен

преди 3 години

Сега Радефф се захвана с неравенството. И то забележете къде. В здравеопазването, бе! Защо ли точно там? Сами си отговорете. Само не си мислете че го прави от загриженост. Когато имаше карантина въобще не мислеше за безопасността на лекарите да не говорим за това какво им се плаща. Тогава ревеше с пълна сила срещу мерките. Сега смени плочата Това е новата стратегия, онази,тъпо агресивната сдаде багажа. Пък и стана опасно. Извод - тоя е пълен ненормалник. Защо просто не млъкне?

6

работа а не циркове

преди 3 години

Този индивид със ниския си авторитет ерозира авторитета на лекарската професия.

5

Анонимен

преди 3 години

До 4И ***, ***...

4

gosho

преди 3 години

До Анонименgolyam glupak,sega i ot finansi vze da razbira

3

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Нищо не казвам и пак повтарям!?Нищо не правя и пак показвам!?Не знам ка а,*** неа така!?Вето,вето,вето,венсеремос??!!

2

Фейк

преди 3 години

Фейк изказване, фейк фондация, фейк президент! Импийчмънт веднага!!!

1

Сраври

преди 3 години

ТОЗ да отива да си направлява овцете на протеста, да не се бърка там, където не му е мястото.