67

Случаен минувач

преди 3 години

Цецо, ще гласувам за тебе, ако ми дадеш ключовете от някой апартамент. Предпочитам този в Бояна, но може да се задоволя и с този в Малинова долина. А бе не искам да е първи етаж, искам да е в тих квартал.

66

Анонимен

преди 3 години

Човекът с апартаментите ще спаси държавността! ХАХАХАХАХАХААХ

65

Христо Христов

преди 3 години

демек, всички да са зависими от козяк, като него...

64

Зайо

преди 3 години

Защо ни пробутват стари манджи?Навремето ДПС принуди Орешарски също да кандидатства на избори, след като му биха шута като министър-председател. Е взе 0.2%. Толкова и Ц.Ц ще вземе, за да отбие от процентите на герб.

63

Анонимен

преди 3 години

Върни апартаментите!

62

Скептик

преди 3 години

Е друго е дасе кълнеш на ЦРУ, ФБР,МВФ и СБ както преди си се клел на Народната Милиция. Всички е явно. А не знам за какви републиканци става дума. България не е република а придатък.

61

SHEFA

преди 3 години

НЕЩО КАТО ГО ГЛЕДАМ МАЙ Е ПОИСПРАЗНИЛ БАЯ ПАНТАЛОНИТЕ-САМО УШИТЕ И НОСО СА ОСТАНАЛИ.-ТАКА Е КАТО СЕ ПРАВЯТ ПАРТИИ ЗА РАЗСЕЙВАНЕ НА ГЛАСОВЕ-ДА АМА НЕМА ДА СТАНЕ-ЦЕКО ЦЕКОВ Е ПО УМЕН.

60

Анонимен

преди 3 години

Парцалената кукла на Сорос.

59

Анонимен

преди 3 години

Ха, кой говори за задкулисието!Точно този, който знае как става. Най-голяма марионетка в съвременната ни история. Вероятно не смее и да диша, ако не му е позволено от кукловодите.

58

Анонимен

преди 3 години

Цвъко кога ше оди у затвора?

57

Анонимен

преди 3 години

Хайде ако изобщо влезеш в парламента,Едва тогава да се изказваш Гербере?!

56

Анонимен

преди 3 години

Независима България, цвък, цвък

55

Анонимен

преди 3 години

Ако трябва да дам живота си в името на България и трябва да избирам между България +спасяване на населението от масови убийства и от другата страна предателство за апартаменти и милиони,винаги ще избера България и спасението на живота на хората в държавата ми пред богатствата,но някои хора са дебелокожи и готови да стъпчат всичко в държавата си,дори населението, в името на личния си интерес и богатства...... и ето затова България не може да върви напред,а потъва и се превръща в жалка колония

54

Винету

преди 3 години

Е, па ако "Цвък-Цвък" вземе власта шъ ривете за бат Бойку!!!Тоя шъ превърне Бг у американска феодална колония!А, БКП-ту у колония на генеколожката Урсула фон дер Лайнер - шефа на ЕС (която между другото е живяла доста дълго у САЩ и също е "За" по-тясна проамериканска европейска политическа линия).ПС---------Любупитну, кво шъ праят проамериканцте "по-света и у нас", гату избухни гражданската война у САЩ, а рабутатъ май върви натам-къ!

53

Анонимен

преди 3 години

Тоес новата партия на ЦВ.ЦВ -РБ ЗАПЛАШВА да стане проводник на тъмни опасни ИСЛЯМСКИ секти ,либерастска масонория и за капак да скара България с турския президент ЕРДОГАН -НАЙ-върлия враг на ФЕТОЛАХ ГЮЛЕНи ТРЕТИЯ по важност член на РБ е шуменеца Гюнай Исмаил експерт по МАЛЦИНСТВЕНИТЕ групиЦЕЦО ЦВЕТАНОВ масон-ислямист гюленист либертариано републиканец пълен ТЮРЛЮГЮВЕЧ с дъх на имоти и апартаментс

52

Удряй

преди 3 години

Цвък удриии, мачкай наред. Погреби Герб. Да живее САЩ и Евроатлантическият център за сигурност. Бой докато не ти ръкопляскат от Европарламента и Белият Дом. И Румен Шадравана не дойде на крака да ти се извинява за прякора дето ти сложи. Българските предатели сигурно и Левски са го наричали "шестакът", задето ги отнасяше винаги по шестима на сеанс, понеже толкова побира револвера, както и сега. Вземи си още апартаменти че да вият от злоба още повече гaдoвeте. Щом можеш и не са крадени пари е ок.

51

Анонимен

преди 3 години

Това е цитат от фен на републиканците и техен човек републиканец по душа:"Думата "републиканци" е заблуждаваща.Цветан Цветанов и неговата партия ще бъдат аватари на американските неокони или либералните глобалисти. Наричани още хилъристи."

50

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЦветаное НЕ Е републиканец,заглавието е подвеждащо и умишлено заблуждаващо,тсамите фенове на републиканците казаха,че не са републиканци,сега ще намеря и другия цитат за неговата хилъристка партия

49

Цитат за РБ

преди 3 години

ГОРАН БЛАГОЕВ -Завършил История в СУ дипломна работа Ритуални жертвени практики,колене на животни в ИСЛЯМА и духовния смисъл на Курбана в мюсилманския свят,Горан горещ подръжник на МАСОНската идея обединение на Православие Католицизъм -ИСЛЯМ с превес на ИСЛЯМА,ГОРАН БЛАГОЕВ симпатизант на ИСТАНБУЛСКИЯ масон патриарх-Вартоломей,Горан НАЙ-върлия хулител на БПЦ симпатиз идеите на ИСЛЯМския проповедник ФЕТОЛАХ ГЮЛЕН

48

Анонимен

преди 3 години

Браво г-н Цветанов, след като си имаме демократи крайно време беше да се появят и републиканци у нас.