69

Баи

преди 3 години

Явно е бил ушенце на - борисич

68

slave

преди 3 години

Освобождавам рОБА

67

Анонимен

преди 3 години

Що м му "дава свобода", значи човекът напуска по собствено желание.То в скоро време никой няма да остане около това нищожество.

66

Анонимен

преди 3 години

Къде го видяхте тоя "президент"? Аз виждам едно злобно и ЗАВИСТЛИВО човече, изоставено само, защото никой не може да го търпи. И просто, тъпо, ушато, инатчия голям, без никаква чест и достойнство.

65

ПроСоТо

преди 3 години

До 4epaпонеже си 4еп и за 4еп за зеле не ставаш,за това са и пънеш смехотворно...Много правилно се е изразил Президента!...Защото докато въпросния е бил началник на кабинета му,той е ТРЯБВАЛО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА както с мнението на Президента,така и със стотиците неща,от които ти си немаш и понятие.Радев джентълменски го е освободил от ЗАДЪЛЖЕНИЯТА му...За това така се е изразил..А пък май не си забелезал,но му се дава шанс "ДА РАЗКРИЕ СВОЯ НЕОСПОРИМ ПОТЕНЦИАЛ"... на друго място..Разбира се,

64

Станой от Ахелой

преди 3 години

Браво Радев, стреляш с черешови топчета, даряваш свободата на хората от кабинета си, съедини ни на празника на Съединението, проведе деветосептемврийското Велико народно въсание, а сега извоюва и нашата Независимост, пред тебе бледнеят и Ботев, и Левски, и Апостолите на Априлското въстание ... гледай само да не ядосаш Черепа и ген.Решетников, че пак ще ти дърпат ушите, като руШкия патриарх на Шипка ... !!!

63

4epa

преди 3 години

ТОВА ПРЕЗИДЕНСТВОТО ЗАТВОР ЛИ Е - ТА МУ ДАВА СВОБОДАТА( ПОМИЛВА ГО). ДЕСКАТА Е НА4АЛНИК НА ЗАТВОРА !!!!!!!!!!!!!!!

62

решетников

преди 3 години

Глу.пак, нищо не е обяснил ФИГУРАНТЪТ. Бил му дал свобода да се развие другаде. И нищо за това защо има РАЗМИНАВАНЕ В ОЦЕНКИТЕ, МЕТОДИТЕ И ЦЕЛИТЕ? Какво прави радеф, което на Методиев не му е харесало? Нали е за прозрачност и честност, нека обясни различията.

61

Ммм

преди 3 години

Да не е бил затворник та му даваш свобода.

60

Анонимен

преди 3 години

До 60Що? Бесепарското стригане на Жан Виденов повече ли ти харесваше плюнко?

59

Анонимен

преди 3 години

68Няма такива, посто са се скарали.Да си търси работа в някой я руска Фирма, или в БСП/АБВ.Той си е руски възпитаник.

58

Анонимен

преди 3 години

То имало и свестни хора при Румен!

57

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев реди коалиция - БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България". Американците "за", Сарая(европейците) "против"?!И... Радев се провали,дори неговите хора го изоставиха

56

.

преди 3 години

Методиев се оттегли от екипа на Радев , защото не иска да бъде национален предател .

55

govedoo otivash v BE

преди 3 години

Говедата са преживни животни, което означава, че храносмилателната им система е силно специализирана, за да позволи използването на лошо смилаеми растения като храна. Говедата имат един стомах с четири отделения, като търбухът, ретикулумът, омазумът и сичугът, като рубчето е най-голямото отделение. Ретикулумът, най-малкото отделение, е известен като пчелна питаОсновната функция на омасума е да абсорбира вода и хранителни вещества от смилаемата храна. Омасумът е известен като многото слоеве. Сикозата е като човешкия стомах; ето защо е известен като "истинския стомах"

54

Анонимен

преди 3 години

На манежа:Бай Цъфтан Гигантоушев Цецомобилов,страшилището срещу БългарияПрелъстения и изоставения Бабаит-хвърчилов Радев ЗеленочорапскиЕвропейския Догансарай фередже продукшън представя:Бат Бойко Бабаит-чекмедже Типигьоз не се предава и България не дава!

53

До БСП

преди 3 години

Какви 67% бе гладък мозък??? 67% за Радев бяха още в началото, преди да го разберат какъв разидинител и *** е! Включително и аз гласувах за тоя контейнер!

52

некой си

преди 3 години

Чудя се , кой е по-красив РРадев или ЦвЦветанов и двамата са плешиви с големи уши, много си приличат....

51

1 Рубла = 1 Стотинка

преди 3 години

Радев го рабрах, че работи за руснаците когато се опита да пробута сделката за Грипените по време на служебното му правителство. Първо не е работа на едно временно правителство да взема такова важно стратегическо решение обвъзващо страната за следващите 30-40, и второ Грипен е един бутиков самолет за разлика от Ф-16 от който са произведени и все се произвеждат хиляди бройки следователно поддръжката и потенциала за модернизация след 10-15 години са много по-добри.

50

Анонимен

преди 3 години

До ттТолкова сте свободни, че една мутра ви стриже и прави на луди от 11 години! Както винаги търсите виновника за окаяната си държавица на грешното място, в случая Радев!