36

отврати

преди 3 години

Това са най-тъпите и противни мъже на народа. Като жена не понасям тези прости селяни. Там отиват всички ***, които не стават за нищо на държавна издръжка.

35

Три в едно.

преди 3 години

Армия от АПЗ.-таТова е истината.Пародия.

34

Анонимен

преди 3 години

тва е интересно кои са тея "млади", щото тия на които не им е завряна главата някъде гледат да бегат навън, щото иначе слуги на мутри.

33

Дрън- дрън

преди 3 години

Засилила се е простотията, откакто ДРУГАРИТЕ - гербовистки се правят на управляващи!

32

Анонимен

преди 3 години

Здрав, прав, психически годен и накрая е ти 1000лв. в София, оправяй се. Смешна работа, не случайно младите бягат от България.

31

Анонимен

преди 3 години

За швейцарската армия ли става дума?

30

Georgi

преди 3 години

Nqma takava prostotiq! Raztrognaha armiqta, razprodadoha Vsichko I Sega se setili na novo. Pylen Smqh, ako imam dete za nishto na Sveta nqma da go pusna da hodi v kazarmata. Direkno v Chujbina, vse oshte obmislqm da se vyrna v Bulgaria no s Takiva typi resheniq, qvno nqma da e skoro.Parlamenta e pylen s Maloumnici....

29

зяпач

преди 3 години

Затова ли се търсят постоянно хора за попълване на армията?????

28

Да се пие с мярка

преди 3 години

До РадославРади, вече ги няма шумкарите като дядо ти. Едно време и те са искали да "трепят фашистите", ама когато са видели истински фашист веднага са пълнели гащите с онова там кафявото...........нали се сещаш? Така че подобре пий шльоковицата, но да не ти дойде в повече.

27

Анонимен

преди 3 години

Интереса е на политиците които позволиха на служители от МО и МВР КОИТО 5ГОД.са на заплата и пенсия едновременно и още служат,а може да се назначат млади и достойни момчета без работа,докога г-н БОРИСОВ ще има служители на двойна храника,това го няма никъде по света!!!

26

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 3 години

Навремето отиваш войник и знаеш че браниш родината, а родината означаваше БЕЗПЛАТНА МЕД. ПОМОЩ, БЕЗПЛАТНИ И ГАРАНТИРАНИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ, ЯСЛИ И УЧИЛИЩА. ПОДСИГУРЕНА РАБОТА СЛЕД КАТО ЗАВЪРШИШ ПО СПЕЦИАЛНОСТТА, имаше и такива които взимаха червената книжка за да могат да ходят по Унгария, Чехословакия, ГДР и СССР да работят за долари и по високо заплащане. Сега войниците какво да бранят? Парите на МУТРИТЕ и Политиците. Или интересите на чуждите фирми които превитизираха всичко и го изнасят на вън!

25

Fallschirmspringer

преди 3 години

Приди много години и ние когато бяхме на 18-19 години, бяхме със силен интерес към войнишката професия .Срок 2 години.Но още по голям интерес, беше ,къде ще се служи ,на какво разстояние от родният дом.Някой софийски момчета бяха голями късметлии, за тях бяха Грудово,Елхово ,Звездец,Тополовград,Харманли.Не случайно имаше израз,че най-много момчета от София на възраст 18-21 години има в Елхово

24

Анонимен

преди 3 години

Когато отидат в армията и разберат, че са чистачи, пазачи и чиновници ще получат един когнитивен дисонанс и и ще си ходят. Едва ли ще намерят 40-годишен готов да убива или да си рискува живота за 500?, както е в истинските армий.

23

До Джо

преди 3 години

Би ли споделил малко повече информация .

22

Джо

преди 3 години

Има свободни места в профи армията, да идат и фа служат. *** не ми се вярва ич!

21

Аврам

преди 3 години

Когато господ ръсел за акъл,те били под моста,а не на полето.

20

решението

преди 3 години

Платена наемна армия от еничари и легионери!

19

Анонимен

преди 3 години

До Изкуфял старецставате за опълченци

18

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

РомаЛе , ха-ха. Солун , е ромски

17

враждебно отношение

преди 3 години

наричаха го здрави другарски оношения