267

Анонимен

преди 3 години

Протестират и се трепят по площадите помежду си и взаимно с полицаите,за да могат да вземат олигарсите властта и да си разпределят едни 60 милиарда между себе си,а вие си мислете,че се борите за права и затова искате оставки!Честито на баламите!

266

Диана

преди 3 години

Какъв диалог може да има с БСП, която просто иска властта? Тя така унижи Борисов в очите на избирателите, а той иска диалог...Трябва да ги остави да се удавят в собствените си л.айна!Кучетата си лаят, керванът си върви! Съединението прави силата, но не съединение с престъпници, донесли най-голямата криза на страната, лъжещи безочливо, манипулатори и интриганти...Ако Бойко каже едно добро политическо решение на БСП за целите 30 години на съществуването им това би било прецидент..

265

Анонимен

преди 3 години

Как да не сме разделени когато един има цело и пълно шкавче с евра и злато , а другите едва кретат от месец на месец.

264

Спеца

преди 3 години

Мутро БМБ, научи ли че в Румъния увеличават пенсиите с 40%?Ако си научил омитай се по-бързо, защото ще те сполети съдбата на Чаушеску!

263

Анонимен

преди 3 години

Мутро сбогом няма вече шкафчета с евраци ,няма вече къщи в Барселона ,ще пиеш на мишо от бирата

262

Изборите идат

преди 3 години

Познавам по многобройните "мулета" шетащи по централните капанчета и градинки. Навсякъде се предават едни пакетчета цигари в найлоново пликче. Най ми прилича на събиране на пари за изборите. Като гледам породата на мулетата. Финансите текат или към ДПС, я към ВМРО.

261

Barba Ganios

преди 3 години

До Анонименdo 301 ...ama tarpite fakta ,che vojda vi e ,mutra,prestapnik s kriminalno minalo ,prost kato tsarvul ,edniknijnik,kradetsi i lajets ?!?!! Balgarite obichame Rusia i ruskite hora ...a ti si prosto obarkan ...ama mnogo !!!

260

Анонимен

преди 3 години

НЕ МОЖЕ ДА ТЪРПИМ ФАКТА ЧЕ В БЪЛГАРИЯ РУСОФИЛИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ И НЕГРАМОТНИЦИ СТАВАТ ПРОФЕСОРИ БЕЗ ДА МОГАТ ДА ЧЕТАТ.

259

Анонимен

преди 3 години

БМБ свирни на бек вокалите, на които ти си шеф, да вземат да спрат да разединяват! Той човекът глава си го каза, че те си търсят война, И ЩЕ Я ПОЛУЧАТ, ама кой да слуша?!?

258

Анонимен

преди 3 години

От 01,09,2020 румънския парламент гласува вдигането на пенсиите с 40%.Ами само за това, че Единокнижния се хвали че дал по 50 лв на всеки пенсионер и очаквал да му благодарят... само за това би трябвало да бъде изпратен с камъне и дърве.

257

Анонимен

преди 3 години

То не е разделение, то е обединение. Обединение срещу твойта муцуна!

256

Анонимен

преди 3 години

правилнохайде да разделим кюлчетата

255

Истината

преди 3 години

Не е виновен само той за националното и страданиесписъка е много дълъг.И след него ще са същите стига сме дерзалинямя да стане нашата да живеем нормално като бели хора че и внуците ни

254

Анонимен

преди 3 години

Деня в който мутрата бъде уби ще бъде новия национален празник на всички истински българи !

253

Сата НАТО

преди 3 години

Борисов е този, който насъсква по-простата част от населението към агресивни действия.

252

Ne

преди 3 години

Не е успешна формула мафиот да управлява държавата.По този въпрос няма разделение, над 60% са съгласни!

251

Анонимен

преди 3 години

да та светна че "Сарая(Европейците) са демократите либерасти на сащ, те управляват меркел, макрон и оттам целия ЕС(Англия се измъкна), а "Американците" са пак демократите на сащ.За 30г този демократски тумор пусна метастази и води битка с единствения дето им се противопоставя - Президента Тръмп.Така че и едните и другите са демонокрасти, яко финансирани от гейта, соро-са, бесоси и прочие.

250

Къш

преди 3 години

От тука куче презряно. Чиба мутро.

249

Скрий се

преди 3 години

Бе *** страхлив и алчен. Марш от България!

248

Анонимен

преди 3 години

Изборите се решават от гласувалите - отиват 300000 за 3 патрии, кат Обедненти патреотари, другите 4 млн си седат у дома щот немало за кого да гласуват и хоп,ей ти власт, ей ти постове, краде и с *** си и не мож го махна кат фане кокала.Може да няма за кого да гласуваш но има кого да спреш, така че всеки един трябва да гласува,кога българина разбере т'ва просто правило тогиз може да разчисти продажниците във властта.