6

Анонимен

преди 3 години

Спаси София да се позаинтересува коя е единствената останала маршрутка в София - номер 11 до квартал Бенковски. Стига за 15 минути. Цялото малоумие е че тоя квартал е много близо до самия център на София даже е в район Средец, а в същото време го обслужва само една линия 21/22 която минава на 40 минути. Сега идеята е тая линия да се направи да минава двойно по често като се раздели на 21 и 22, а маршрутката се разкара и така маршрутките остават в миналото.

5

Анонимен

преди 3 години

Тия многознайковци спасители на София от Младост знаят ли че софийския квартал Бенковски, който е само на 5 км от жълтите павета, има само един автобус който минава на 40 минути? А в същото през младост, която е на 20 км от центъра, минават две метролинии. Нека си протестират там за разредените им линии, но да не закачат предложенията за подобряване на транспорта на северните квартали!

4

Единствената

преди 3 години

столица без нищен транспорт-София хейт сити. Ама за какво е нощен транспорт, улици и тротоари няма, но транспорт да има

3

Sante_dog

преди 3 години

Яко блажат от концесиите на линиите... Защо не дадете и мнението на другата страна. Как без да е гласувано в общински съвет автобусите са купени от концесионера и даже номерата сложени... Май от по раншко е било договорено, нали Карлос мазнико долен!

2

Анонимен

преди 3 години

Ками, Камии ...още в заглавието - грешка))Кога ще се ограмотиш бе момиче, кога!?

1

Анонимен

преди 3 години

Вчера ни уведомихте!!!