9

Емел Етем

преди 16 години

Уавжаеми българи, по случай наближаващите наводнения смятам да замина на ваканция, може би някъде на сухо и без обвхват за министерския ми телефон. Ще се чуем след наводненията да обсъдим обстановката.С уважение, любима ваша, Емел Етем

8

Кико

преди 16 години

Не може да не си плащаш данъците, номер 6, защото ще ти ипотекират почти веднага жилището. Това е новата рекетьорска стратегия на управляващите. На тройката, барабар с Бойката!

7

sas

преди 16 години

1,ти си върха,ти си Еверест направо!:)))))))

6

nmimi

преди 16 години

trqbva da ne si plahta nikoi danacite ,da se obqvi grajdansko nepodcinenie i da vidqt kato nevlizat pari v budjeta ,kak shte se stegnat i shte pocnat da rabotqt tezi gadni jivotni politicite

5

преди 16 години

normalno!

4

Eмел Етем Тошкова

преди 16 години

Министерството го има за да може да се разпределят парите от бюджета за него вместо за машини за почистване. Вие докато сте балами да плащате данъци и да ни избирате нас от ДПС и бизнес партньорите ни от БСП, ние ще си харчим парите ви за почивки в топлите страни и пет пари не даваме че ще се издавите .. нали важното е ние да сме добре ;)

3

Frank

преди 16 години

Нали се сещате,че Емел-ханъм и този път ще бъде невинна и ще се държи нагло,по депесарски,като ни обяснява,че министерството й си е свършило работата по "превенцията".Питам:Има ли интелигентен човек в България,който да вижда смисъл в съществуването на министерството на Емел Етем и защо беше създадено то?

2

Хасан

преди 16 години

Не е верно това, което твърдиш, защото тя е казала че се отправя на заслужена почивка, понеже се преуморила от снежната кампания. Горката, толкова се преуморява от работа че просто изнемогва. Нека, нека се поразходи, за да може някой ден даже и да поработи!

1

Емел Етем

преди 16 години

Скъпи, Драги, Мили, Уважавани сънародници, не очаквах, че снегът ще се разтопи. Изненадана съм. Повереното ми министерство е необучено и неподкотвено да се справи с такъв катаклизъм като пролетното топенена снеговете!