54

Анонимен

преди 3 години

Трябва само да се замени "Беларус" с "България" и да се даде декларацията на калинките и Мисорките и техните началници Мутри от ГЕРБ.Калинките сами си пишат обвинителния акт и нарушенията на европейските норми.Мутрокалинките си вкараха още един автогол след смешната им преписана и сбъркана конституция.

53

Анонимен

преди 3 години

Персоната, представяща българите пред света. винаги, без изключение, се е държала като тиква от Хелуин.

52

Анонимен

преди 3 години

Кога ще гоним агентите от пасольството?

51

Анонимен

преди 3 години

Западните клепарници със завиден успех възстановяват границите на СССР.Нещо,което не се удава и на Путин.След украинския майдан Крим стана руски,а Донбас ще го последва.Сега пък направиха така,че следващите избори в Беларус ще са не за президент,а за губернатор на тази нова стара руска провинция.

50

Анонимен

преди 3 години

Барбар Петко с мъжете! Налагат санкции! Някои усилено ги сърби и търсят начин за война! Но нямат мозък да схванат, *** тази война ще е последна за човечеството на земята

49

Анонимен

преди 3 години

49 Човече ти да не си объркал евроатлантическа България с комунистическото " задунайско" Нрб, понеже тогава наистина обучавахте терористи- комунисти не само за Сирия, ами и за още камара терористични организации и режими! Не си ли спомняш това време, мога обстойно да ти го припомня! А в глупостите, които си написал вярват само безмозъчните еничариru...

48

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/39Напълно си прав.Евроатлантиците соломон паси и леа коен подкрепиха луканов да спаси бкп.Защото атлантиците са най-върлите комунисти.ПП. И атлантикът плевнелиев стана член на бкп в трети курс.

47

Христо Христов

преди 3 години

България обучаваше и сирийски терористи в правец.България произвеждаше и оръжие за същите тези ислямски терористи.Те тва е евроатлантическа България.

46

Анонимен

преди 3 години

Мутрите подкрепяли репресиите срещу Беларус. Има ли изненадани?

45

Анонимен

преди 3 години

На боко ако му кажат да скочи от моста - ще скочи. Какво може да се очаква от нискочел еднокнижник - мутра, модерен бай ***

44

Прокопиевите кадри

преди 3 години

Казах една истина, която всички добре знаете. Това заяви премиерът Бойко Борисов, защитавайки тезата си, че президентът Плевнелиев му е предложен от кръга "Капитал". Припомняме, вчера Плевнелиев заяви, че никога не е бил част от това задкулисие.С президентски указ на 29 май 2013 г. президентът Росен Плевнелиев назначава Екатерина Захариева за началник на Кабинета на Държавния глава.

43

Анонимен

преди 3 години

Каква наглост!ЕС не виждат какво става у нас,но се загрижили за Беларус.Не ви ли интересува как се харчат парите на вашите данъкоплатци?И на нашите също.

42

Анонимен

преди 3 години

Едно време имахме армия и население, даже и кино. Сега някакви фърфаляци църкат че Москва им била виновна докато си бръснат краката.

41

Анонимен

преди 3 години

Беге е кoчина благодарение на купените прасетата наричащи себе си "атлантици" . Дори мигрантите не искат да седят тук.Не, благодарение на слугите на Москва, които съсипват държавата над 80 години и сега пак се опитват да ни яхат. Няма да се научи тоя про**ст народ

40

Анонимен

преди 3 години

Прокопиев назначава плевнелиев, а плевнелиев секретарка си захариева. Сегашната външна. България НЕ подкрепя мутрите и техните пуделски заявки за някой долар.

39

Анонимен

преди 3 години

А тука башибозука смаза мирните граждани на 2 септемри ! Защо няма реакция !?!! Да ви п.....Ая на миризливия еврогейско съюз !???Какви башибозуци. Тука полицията се мазни на пет клошаря дето спят в кашони. Паляции

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Грешка си, тук комунистите на Малинов са твърдо против протестите и подкрепят СИКаджийската кагебистка мутра!Затова и направиха партия, че и регистрация ще получат!

37

Анонимен

преди 3 години

Беге е кoчина благодарение на купените прасетата наричащи себе си "атлантици" . Дори мигрантите не искат да седят тук.

36

За трольото

преди 3 години

Беге е *** благодарение на купените прасетата наричащи себе си "атлантици" . Дори мигрантите не искат да седят тук.

35

Жыве Беларусь

преди 3 години

Рубнавы ранак, сонца праменьЗагойвае раны, выпальвае цень.Узьлятай да неба Брат ды Сястра!Полымя грэе, адганяе страх.Радуйся молату моцнай руцэ,Малады вр у хуткай рацэ.Бе барабан: бам-бам!Барыкады, сябры,Грукат гам.