39

БПФ

преди 3 години

Не, ще влезеш в учебниците по токсикология с тия следи от Новичок по тялото и В тялото. Нагълтал си се с Новичок, омазал си се с Новичок и си жив !!!! Супермен да беше, Батман да беше, даже Чък Норис да беше, да си умрял на място, бе !!!!

38

2

преди 3 години

тоз не ми харесва, не работи а харчи много....Ванга предрече ,че Третата световна война ще започне от отровен....да не е този шушляк?

37

Хайли лайкли

преди 3 години

:) тая западна помийка още ли я разплискват по медиите?

36

Касандра

преди 3 години

Спасихате руските доктори бе ушо. В Германия те заведоха за парлама. Ако беше утровен с новичок всички с които си имал допир щяха да са заразени. Този северен поток много пречи на някой. Но както е казал Галилей ...... и все пак тя се върти. Та и потока все пак ще бъде завършен.

35

Анонимен

преди 3 години

В Берлин ще гладува, никой няма да му плаща да пише във фейсбук постове срещу Путин.Трябва да работи за капиталистите в Запада, а не за ЦРУ и тайните служби.

34

Анонимен

преди 3 години

До Чук до 33Ти сериозно ли? Кой може да бие кремльовците на власт по кражби? Путин не е станал един от най-богатите хора на планетата от президентски заплати. Точно Навални ги разкрива от години и затова му дадоха малко навичок.

33

Чук до 33

преди 3 години

Тоя суяк символизира съвременните крадци в Русия и предизвиква възторг само у слабоумни шемети, наздраве!

32

Ха ха

преди 3 години

Смехурко си ти дървокрадецо никому неинтересен

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакво е казал някакъв съветски псевдохимик слабо ме вълнува. Крадяха всичко от запада. Дори калашника не е съветско, а германско оръжие. Толкова им струва и отровата. Аз какво взимам е далеч по-малко страшно от рублофилията!

30

Анонимен

преди 3 години

До 34 АнонименИзглежда , че си с доста намаляло сиво вещество в мозъчната кутия ! Създателят на "новичок" каза , че една капка убива човек и тези около него . Следователно това не е новичок ако изобщо тозиОлигофрен е тровен. И спри дрогата защото ще останеш без малкото останало сиво вещество в черепа.

29

Анонимен

преди 3 години

Създателя на новичок да си изяде дипломата. Като всичко руско и той за нищо не става. Некадърните кагебейове от толкова водка вече една мишена не могат да ликвидират, а в Черна Гора също се провалиха да направят преврат. Бледия молец на токчета е бесен.

28

Анонимен

преди 3 години

Навални символизира добрия руснак: смел, модерен, добронамерен, чист и който не склонява глава пред неправдата и государя. За съжаление този тип руснаци са под 1% и набързо са изпъждани от Блатнaя. Останаха онези които целуват портрети на Сталин и пият бояришник. В България десарите също успяха да изгодят повечето качествени българи.

27

ЦРУ

преди 3 години

ЖЕРТВИТЕ на злобното джудже - КГБ-ист ...............НЕМЦОВ....НАВАЛНИ...ЛИТВИЕНКО.....БЕРЕЗОВСКИ.....СКРИПАЛ....ПОЛИТКОВСКАЯ......124.*** разследващи ЖУРНАЛИСТИ......ген. ЛЕБЕД.....20 генерали - противници на Кремъл....3-*** руски ДИПЛОМАТИ ...и т.н....т.н....

26

999

преди 3 години

ЛЮБОВТА НАИСТИНА СПАСЯВА. НО ТУК ТРЯБВА ДА СЕ ВКЛЮЧИ И ЛЮБОВТА НА ПИЛОТА / ЧОВЕК ОТ НАЙ- ВИСОКА МОРАЛНА КАТЕГОРИЯ, КАКТО И ЛЮБОВТА НА ОМСКИТЕ ЛЕКАРИ/ ЧОВЕЦИ С ГЛАВНА БУКВА. МАКАР ЧЕ ПОСЛЕ ГИ НАКАРАХА ДА ОТРИЧАТ ЗА ОТРАВЯНЕТО. НО РЕАЛНО ЛЕЧЕНИЕТО ИМ ПРИЗНАВА ЗА ОТРАВЯНЕ С ФОСФОРОРГАНИЧНИ ОТРОВИ/ МОЖЕ И ДА НЕ СА ТОЧНО НОВИЧОК/.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Ха, ха...А за капиталистчетата материалните придобивки не са ли важни?

24

Обективно

преди 3 години

ЕФЕКТЪТ ОТ ВСЯКО БОЙНО ОТРОВНО ВЕЩЕСТВО ЗАВИСИ ПЪРВО - ОТ ДОЗАТА, ВТОРО - ОТ НАЧИНА НА ПРИЕМ, ТРЕТО - ОТ КИЛОГРАМИТЕ НА ПОЛУЧАТЕЛЯ. ВИНАГИ " ДОЗАТА ПРАВИ И ОТРОВАТА, И ЛЕКАРСТВОТО". ТАКА ЧЕ, НАПЪЛНО РЕАЛНО Е НЯКОЙ ДА МОЖЕ ДА БЪДЕ СПАСЕН ДОРИ И ОТ НАЙ- СИЛНАТА ОТРОВА В ЗАВИСИМОСТ ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ПО- ГОРЕ ФАКТОРИ.

23

Анонимен

преди 3 години

Оня химик дето е сега в щатите да си оправи формулата.

22

Анонимен

преди 3 години

"Добре, вярва, че е бил отровен......, но как ще се върне там където са искали да го убият?"Наистина ли и ти и тук списващите се чудите и не можете да повярвате, че човек може да има кауза, за която да се бори?Навремето Левски, когато вече е бил търсен навсякъде 100 пъти е минавал Дунава и се е връщал, защото работата му в България е била по-важна от живота му.Кой ви ражда такива комунисчета, за които само материалните придобивки са важни?

21

Христо Христов

преди 3 години

и ко ся, мумията горбачов сдава багажа и трябва нова да я замести...

20

Иво

преди 3 години

Тоя ако е пил новичок, моментално щял да е при свети Петър. Големи фантазии, пил новичок и сега жив и здрав