24

До 29

преди 3 години

Защото не е минал инкубационният период.

23

Анонимен

преди 3 години

И аз това не го разбрах!След като тестът на карантинирано контактно лице излезе отрицателен, какъв е смисълът да е още под карантина?Тестът показвал, че към момента на вземането , контактното лице е здраво.Това лице няма как да се зарази от същия болен, след последния им контакт, защото не са били повторно контактни. И съответно няма смисъл да седи под карантина. От друго място може да се зарази, но от същия болен - не.

22

Анонимен

преди 3 години

Тези от РЗИ с google translate ли са превели правилата от някоя чужда държава?

21

Barba Ganios

преди 3 години

...ha ha " Zdravno ministerstvo " ?!?? V balgarskia varian vie dragi ste ministerstvo na smartta !!!

20

Barba Ganios

преди 3 години

poditeliet triabva da znaiat ,che CoVid -19 e nai-goliamata manipulacia na 21-vi vek !!! Tezi ,koito ia sazdadoha i razprostraniha v chelia sviat sa za sad i razstrel !!! Kolkoto go taka narechenite ni "politici " ...do edin sa za razstrel i bez CoVid -19 !!!

19

Анонимен

преди 3 години

продължение..."Затова провеждането на PCR изследване не може да отмени карантината." Доста интересно! За 6 месеца не бях попадала на такъв казус: Човек е с положителен тест, излекува се, но не минат ли 14 дена, дори с отрицателен тест, той не е излекуван.

18

Анонимен

преди 3 години

На въпрос "Детето ми е ученик с доказан COVID-19. Възможно ли е карантината да отпадне, ако направя на детето си PCR тест и той е с отрицателен резултат?" се дава следният странен отговор: "Провеждането на PCR тест, в който и да е ден преди изтичане на карантината, Ви дава информация за отсъствието или наличието на причинителя към момента на вземане на пробата за изследване, но не Ви гарантира, че новият коронавирус няма да предизвика оплаквания на следващия ден, например. Затова провеждането на

17

Анонимен

преди 3 години

Тая картинка беше и на друга статия. Нещо за матиматици се говореше.

16

Анонимен

преди 3 години

След като колапсиралото и без ковид родно здравеопазване остана без медицински персонал е ред да довършат и учителите.

15

Това

преди 3 години

цирка започна!спретнали експеримент в кримще гледаме цирка от първия ред понезатворили банки и банкомати,но предварително ги наплашили с бандити да не носят париспали по улиците ,нямали пари за автобусапраяят ги на маймуни де би ли те!https://youtube/watch?v=nj6ErhiFoDY

14

Анонимен

преди 3 години

22 новина за Ковидизмамата, бравус, молодци, конгрутолейшинс, евала...

13

Това

преди 3 години

COVID 19 проект на Световната Банда,приключва на 21-ви март 2025-та годинаhttps://thebulgariantimes/%d0%94%d0%9e%d0%9a%d0%a3%d0%9c%d0%95%d0%9d%d0%a2-covid-19-%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b5%d0%ba%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%a1%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%b0/

12

Мутафчийски-Бенатова

преди 3 години

Трябва да знаят, че тази Есен-Зима Ке се Мре Яко - децата им от Инкубаторите на Уханска Чума наречени Училища първо ще заразят и Убият Дядовците и Бабите си, а след това и Родителите си. Китайските К0мундета специално го направиха вируса да не убива деца - като избият бабите и дядовците и родителите им, бързо и лесно ще ги направят Еничари в Условията на Глобално Комунистическо Китайско Р0бство!!

11

говедо отивасх в бел

преди 3 години

TОНКО виждам че вече си свалил гарда усещайки края на Шайката и открито потвърждаш престъпно..криминалните изстъпления на" Вождь" но въпреки това ще ти отрежа генеталите миризлиФи!! бъди сигурен ТОНкооо!!

10

Анонимен

преди 3 години

хайде давайте новина за протеста, президента или някой такъв подобен червен лузър да да се позабавляваме тая вечер с червените неудачници тук.

9

Анонимен

преди 3 години

Неумението да разберат смисъла на написаното, личи в някой от коментарите. Смятам, това е смисъла в понятието функционална неграмотност. В желанието си да излезнат от това неумие, генерират едностранно разбиране и шумно обясняват, как трябвало да бъде по правилно. И за тежест на тезата си, обясняват как било в чужбина. Не че и там са се справили с подобния текст, но създават впечатление за убедителност. Уви само в "кръжока" себеподобни. С това ниво няма да удържите нивото дори на сегашния социум

8

Анонимен

преди 3 години

Трябва да знаят ,че всичко е лъжа и експеримент да дресират децата от малки да се подчиняват

7

Анонимен

преди 3 години

И за какво е карантината на един от семейството, след като всички останали си бръмчат по задачи из целия град? Написали 10 страници , които никой няма да запомни, за да се каже, че са свършили нещо!

6

Анонимен

преди 3 години

До 8От днес ги пускат. Нека да изчакаме, да видим какво ще стане. Иронията е за победителите и за умните, когато не я умееш, ставаш смешен.

5

Анонимен

преди 3 години

Родителите трябва да знаят, че йм спретнаха цирк с децата и учителите, за да се източат едни 5 млрд. по-качествено и като за последно.