72

Анонимен

преди 3 години

Да наложим санкции на световните банки.НАТО да се намеси и защити демокрацията.

71

Мен

преди 3 години

До60 Ами закрийте я .до сега опитите бяха с частичен успех но пък пералнята ходи да си изпраща гостите до домът им .но опитите продължават.чудно как великият запад не може да се справи с един човек та бил тои и президент

70

Анонимен

преди 3 години

СКАНДАЛ!!! ШОК!! БОМБА!!! ЦУНАМИ!!! СЕНЗАЦИЯ!!! ПРИМОЦИЯ!!! ОСТАВКА!!!Явно има друг начин за пране, щом са "разкрили" тази световна тайна.

69

Анонимен

преди 3 години

Има една книга написана от Юрген Рот и още един негов колега на тематика банки и власт през 80-те,казава се ,,Зад Кулисите на Властта''.Мисля че преводът и на български е от една от легендите на БСП активистки. Та там като започнете от атентата срещу Папата,минете през Сивите Вълци и Германската Християн Демократична Партия,и завършите обратно с Банка Де Ватикана.Та всички тези ,,изненади''които ни се поднасят днес,не са нищо друго освен същите афери и участници от 70-80те години на миналият век

68

Анонимен

преди 3 години

Тук се е напълнило с червени ***. Прочетох постовете от последните 8 часа - е няма такава боза. Намерете си работа, че сте голи и боси, а сте тръгнали да тролите. Русия няма да ви спаси от мизерията.

67

Анонимен

преди 3 години

Още от времената на Ленин банките за всичко са виновни на някои люде. Най-вече на онези, които ги е мързяло да учат и да си намерят добра работа.

66

Ахмед

преди 3 години

Добро утро. Чак сега ли го изнасяне като информация. Това са действия от много години и определени кръгове го знаят отлично. Затова и налагат наказания, ограничения и всякакви други механизми на когото си пожелаят.

65

Ja, oder...?

преди 3 години

Няма мръсни пари.Така излиза.Даже според честните западни демократи.Кой рита срещу кинти?Е, тогава какъв морал и демокрация да чакаме от новите братя?Едните искат да станат още по-богати, а другите не искат да ги крадат и ограбват. Всеки си намира начина, а политическите говорители си нагласят истината според тяхната камбанария.Или?

64

Анонимен

преди 3 години

Много интересно!Като изключим банките, лошите пак са Русия и Иран.Другите "свода вода ненапита"...Как са пропуснали Северна Корея и Куба не знам!

63

швейцарец

преди 3 години

До Анонимен-Швейцария произвежда швейцарско сирене, швейцарски ножчета, часовници. И още. За без пари - толкоз.

62

Изненадан

преди 3 години

А добро утро

61

Денги

преди 3 години

А каква е новината? И децата знаят, че мафията пере пари чрез банките със съдействието на местните правителства.

60

Иван

преди 3 години

Е, добро утро!!! Как спахте?!

59

До 60

преди 3 години

А пък руснаците трябва да са най-богатите хора на планетата понеже имат повече газ от Катар и още повече какви ли не други изкопаеми и живеят малко хора на огромни територии... а ето - в пълна мизерия, а олигарсите им перат и препират откраднатите от народа им пари през частните западни банки, които си затварят очите заради комисионните. За това е статията - за руската пералня че трябва да се закрие, а не за това което съчиняваш в поста си.

58

Анонимен

преди 3 години

Не Русия, ами САЩ с техните регулаторни органи и демокрация бомбардираха България и избиха без причина няколко хиляди българи. САЩ е страна военно-престъпник.

57

Анонимен

преди 3 години

Една четвърт от жителите на Ню Йорк не са плащали наеми от март насам.

56

Анонимен

преди 3 години

Русия отказа поканата за участие на срещата на Г-7 в САЩ, която беше отложена за септември заради корона вируса.

55

Анонимен

преди 3 години

САЩ е най-големият брутен производител в света на петрол, би трябвало енергията да им е без пари, но в същото време 50 милиона американци гладуват а безработицата им мина 40%.

54

Анонимен

преди 3 години

Европа е само придатък на голяма евразия, която се владее от Русия. Там е бъдещето на света, там са световните ресурси.

53

Сега вече разбрахме

преди 3 години

коя е най-богатата българка - 10 пъти по-богата от най-богатия българин.