23

преди 16 години

И една друга забележка, за мислещите хора, тези на които мозъците не са им промити с националистична пропаганда в главите на които АЕЦ = БОТЕВ:Затварянето на 3ти и 4ти блок е записано в присъединителния договор на България към ЕС. За да пуснат трябва да се преподише глава енергетика, а за да стане това трябва присъединителния договор на България към ЕС да се препотпише от ВСЯКА от останалите държави. Освен това такава стъпка ще постави прецедент и много от другите държави ще искат да перподписват. Затова шансовете да отворят тези блокове са нула - 0.000%.И сега разбираме, че 1 година СЛЕД КАТО Е ТРЯБВАЛО ДА ГИ ЗАТВОРЯТ. Тези реактори са били държани в ГОТОВНОСТ и ние всички сме плащали за това - заплати поддръжка. Доста кофти хава.

22

Green

преди 16 години

*** е тоа г-н Димитров. Ще ми хвали АЕЦ, че правел работни места. 1000 човека щели да работят - полвин човек на инсталиран мегават. МНООООГО хора са това, г-н Димитров, МНОГО!За сравнение във ВЕИ се ангажират над 10 работни (и то средноквалифицирани) на инсталиран мегават, а не като в АЕЦ - вишисти по ядрена физика, които няма да останат без работа така или иначе.Да се твърди, че АЕЦ намалява безработицата е поредната ЛЪЖА от ядреното лоби в българия.

21

преди 16 години

"Българите тряа да земат патката ми като национална кауза и да я засмучат...."НЕ СЕ ЛИ НАЯАДЕ БЕ,. г-н ГЕНОВ?

20

преди 16 години

Извинявам се за неграмотното ми писане ! КАСКАДА Долна Арда!!!

19

преди 16 години

Да де само дето sas e лекинко в заблуда... Проекта на ЦК ва БКП е реализиран отдавна и се нарича "Кадкада Долна Арда", никва АЕЦ не е мислена там, под носа на вражеските нам Османци и Византийци!

18

гробаря

преди 16 години

На линия съм шефе.Много,много не виждам манипулатори.Все немога да оцеля този Веско.Нямам тарпение да се исправя срещу него и да му дам урок- имитатор,манипулатор и *** е той,нали?

17

Даскалеску

преди 16 години

че другарчето ти куку , вече не е на смяна. Кучкаря го нахрани и го пусна да потича на поляната .Сега няма да се появи до другото мащабно изе.аване на гърчавия ни народ .Но , за АЕЦа е думата ....На нас АЕЦ ни трябва , колкото и на свинче звънче . АЕЦа носи прибь1ли само на крадците от Р.Овч.аровия кръг . Иначе , тока и сега ни е по-скъп , отколкото в Испания , и ни е на същата цена , както и в Гърция .Който не вЕрва , да провери .А приказките за национална енергийна независимост са , за да може Р.Овч.аровата дружинка да си краде милиарди покрай енергетиката , които милиарди ще си ги крадат от нас , разбира се .,,Вие не разбрахте ли , че ще си останете бедни ." цитат Р.Овч.

16

sas

преди 16 години

На бай Тошо,Бог да го прости,мечтата му беше да има по една АЕЦ-ка на язовир Ивайловград и на язовир Студен кладенец.

15

преди 16 години

А пък за сестрите да не говорим - 8 години нашите пишман политици си чешат топките безрезултатно, а Саркози, гаджето му и емирът на Катар уредиха проблемът за седмица... на бай Тошо едно време даже и по-малко време би му отнело...

14

sas

преди 16 години

Прав си,5,не беше ми дошло на ума - 7 Рилски езера - 7 малки АЕЦ-ки трябва да има там. На всеки язовир - малка АЕЦ-ка. Срещу нас да вървят тогава няма да ни стигнат. Мехмедчо,Мустафчо,ние искаме да живеем в рахат и да се чудим не какво ще ядем като си платим тока,а с какъв по-голам кеф да си харчим парите.И когато има празници,независимо дали са християнски или мюсюлмански,да ги празнуваме всички заедно.С парички в джоба.

13

sas

преди 16 години

За АЕЦ-а ако трябва по голи *** ще излезем,та целият свят да разбере,че 1300 години сме оцелявали и и още мноооооооого векове и руснаци,и американци ще ни ухажват.

12

Мустафа Идаетов Ибря

преди 16 години

6te se maham ot tazismradnq!

11

преди 16 години

sas, как си знаел че са *** що си плакал/а за тях, аз си ги псувах и прродължавам да ги псувам щото са буклуции никъде детоса работили в България днес не си ги искат обратно! А за АЕЦ-а.... Купувай свещи от сега.....ще ти трябваш да си светиш вечер

10

преди 16 години

САС е напълно прав. А номер 3 малко не е наясно, че уранът не само се копае, ами се и обогатява. Първо нашият уран е с много ниско съдържание на изотопа 235, а за да работи ЯЕЦ е нужно обогатяване до около 4р3 процента. В България не обогатяваме уран и трябва да внасяме. Що се отнася до Румъния, тя не произвежда уран, а тежка вода (забавител). Румънските централи не се нуждаят от обогатяване на урана. Тяхните реактори са тип КАНДУ.

9

tanoboy

преди 16 години

На снимката вляво не е Иван Генов, а Рамадан Аталай!

8

sas

преди 16 години

За едни неблагодарни ку...ви носихме лентички и палихме свещи,та за АЕЦ-а ли няма да се вдигнем????

7

преди 16 години

Пешо е прав, позволихме на неколцина национални предатели да продадат България и на румънците да ни отнемат енергийните пазари. А за Белене - от толкова време ни надуват главите с нея, ако бяхме нормална държава, досега не само да е построена и да работи, ами и да се е изплатила на 20% поне.

6

l

преди 16 години

Добър коментар на Пешо, но мисля, че вБългария има не малко Хора. В момента *** са временна конюнктура, те отпадат и ще отпаднат. И с това ще ги запомним крадци и измамници.А до Ив това, което казваш е правилно, но на двумерно ниво. Реалния живот е многоменрен и човека правилно го е казал, наистина еденението прави силата. Когато всички се обединиха дори само около мисълта, то чудото стана. А пътя, по който стана е вече подробност, можеше и да е различен. Важно е, че резултатът, беше предопределен и ако забеляза, в един момент събитията се развиха като лавина и съвършенно вече не зависеха от нас. Както водата тече от т.А до т.Б не е задължително да стигне по точно определен начин. Коритото на една река постоянно се променя, но е в едно русло.Взжно е и каузата да е права. И истината. Разбира се това е процес, могат да се появят и други фактори, успеха не е гарантиран.

5

преди 16 години

Ха нека сега си намерим пак един "умен" хидроинженер, ама този път не само язовир Искър ами и 7 Рилски езера да пресуши, белким спасим комините на Кремиковци, и ще я вържем от всекаде - VIVA EU!!!!

4

ufilek

преди 16 години

Питам се,къде ми остана подписа с егенето?Как се загубиха още близо милион?Сега вече е късно!Националните предатели взеха своето,обаче идва Видов ден.