192

права е Дариткова,

преди 3 години

имат право.Както имаше право иОрешарски,ама Герб протестираха 405 дни.България се управлява от бивши и бъдещи протестиращи.

191

До 192

преди 3 години

Кой ги храни тия там бе?От къде получават заплатите си?Тая кърджалийска пyттка взема 13000лв ,ти ли и ги плащаш,ако си толкоз богат вземай ги всичките.Плащай им заплатите и да те управляват .Ние не ги щем.

190

Изобщо

преди 3 години

Не сте легитимни.Нямате подкрепа дори на 1/4 от населението.Махайте се , мразим ви безплатно.С нищо не сте доказали ,че заслужавате да управлявате.

189

Анонимен

преди 3 години

Грозно,кьораво,сакато,днес иска да пише дневния ред на обществото ни.Групировката която натика държавата ни в долния етаж на помийната яма на бедността,иска още месеци наред,да краде,да издевателства над българите които вече трети месец са по улиците и площадите на България.Хората ги плюят,те разпъват чадърите за дъжд.Няма такива *** на Балканите.Цяла Европа вече знае,как тук се краде от пенсионерите на 27-те държави членки на "великия" ЕС!

188

Анонимен

преди 3 години

Системата е много гинала. Ако гласуваш за някого, то 4 години и мат правото да безчинстваш инямаш правото, да им кажеш, да си ходят. Познавам мнгоо народ, котио гласуваха за ГЕРБ, а сега не ги искат. Демоикрация? Да, бе, да!

187

Тиква

преди 3 години

Нагли, цинични лешояди, това е герб, заедно със тиквата.

186

к.150

преди 3 години

До АнонименРитона с козела го конфискуваха спецпрокурорите на милиционера с каскета. Ама тоя козел иска зоб, храна, вода да пие! Спецпрокурорите не са свикнали да хранят и поят, а приберат някой *** в ареста и 8 месеца на сух хляб и застояла вода. Оплака се козелът , където трябва и ... хоп на Лондонската борса за антики, както проучиха БГ медиите. А те са сериозни, никога не лъжат.

185

амин

преди 3 години

ВИЕ ЛИ ЩЕ ПИШЕТЕ КОНСТИУЦИЯ , ДЕТО СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИБДО ЕДИН ГЕРБЕРАССТИ НАГЛИ. НА БЕСИЛОТО ВЕДНАГА КАЗАХ!

184

до 184

преди 3 години

Кой храниш точно ти, бе? Тези чиновници също плащат данъци. А съм забелязал, че повечето от тия дето храните, сте безработни плазмодии

183

до к.187

преди 3 години

Това е твоя и на доста на брой прегрешили или прости гербаджии. А затова, че не подадохте оставка, когато трябваше, ще бъдете съдени. Не от СНС и АСНС. Тези специализирани съдилища бяха създадени за жестока разправа с инакомислещите. Има клауза от НК: действия, подриващи сигурността на държавата. Зам.гл. прокурори я знаят.

182

Анонимен

преди 3 години

Г-жо Дариткова, като сте некадърни и много крА-д-Ливи, хората, обърнете нимание - младите хора- ще ви искат оставката. А затова, че полицаите и жандармеристите, предвождани от шефа на полицията на СДВР и от този на жандармерията потъпиха като зв-е-Р-о-В-е с тях, виновните униформени,посочените началници, министърът на МВР и премиерът след падане на кабинета ББ-3 ще бъдат съдени и ще си понесат наказанията. Предполагам не смятате, че на депутатите от ГЕРБ+ОП и на мин.Каракачанов ще им се размине

181

Чебурашка

преди 3 години

Русия, Русия...Това е името, което е в ума и сърцето ми!

180

Анонимен

преди 3 години

Съвсем скоро гербавите насекоми ще изпитат поредица от срамни докосвания.После ще бъдат смачкани с вестник.

179

Анонимен

преди 3 години

Ами ще управлява и до февруари 2025, няма проблеми. Пак ще гласуваме за ГЕРБ

178

Анонимен

преди 3 години

аре марш в Анадола Гербераско недоразумение калинка

177

SHEFA

преди 3 години

ДО ДНЕС БГ-ДА НЕЗАБРАВИТЕ И ТУК ДА БАЛАНСИРАТЕ С МИНУСИТЕ!-НА 184-ТИ ПОСТ

176

SHEFA

преди 3 години

10 ГОДИН УПРАВЛЯВАМЕ И ЗАТЪВАМЕ СЪС ЗАЕМИ-АЗ РАЗБИРАМ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ОТ НАШИ ПАРИ АМА НЕМОЖЕ ЩОТО РАНИМЕ 250 000 ЧИНОВНИКА.-ТАКА СМЕ СЕ ЗАГЛОБИЛИ ЧЕ СМЕ НАПРАВИЛИ И ВНУЦИТЕ НИ ДЛЪЖНИЦИ.-КАДЕ СА МИЛИАРДИТЕ ЗА КРАВИ КОЗИ ОВЦИ ПАПАГАЛИ И ТНТ?-ИЗЕДООМЕ ИЗПИИМЕ И АЙДЕЕЕЕЕЕ-ДА АМА НЕСТАВА ТАКА БЕ ХОРА.-ТРЕБЕ РЕВИЗИЯ.

175

Bg.

преди 3 години

Всичко е една измама. Гледат да отмине време и да забравят за оставката на Геши каскета, че той е много важен за далаверките им.

174

Анонимен

преди 3 години

Хубавото е, че олигавената в корупция гербава твар мре, макар и бавно!

173

SHEFA

преди 3 години

ПИШЕТЕ ИСТИНАТА-КАЖЕТЕ ВСИЧКО КАКВОТО МИСЛИТЕ-НИЕ НЕ СМЕ РОБИ.