10

Оччко

преди 3 години

Не му вАрви на тоя кандидат -президент.Доколкото се разбра , съвсем скоро се е излекувал от проблем с очите . ТРИ екипа лекари са се борили за живота му в една от най-реномираните болници във Флорида. Изключително рядък здравен проблем с очите на "най-льобимия" американски певец. Погледнал е встрани твърде рязко.... и това е претоварило очните му мускули.Очакваме информация за възстановяването му .

9

pich

преди 3 години

И той кво ...

8

mitoko

преди 3 години

Spored men ne e ot pisane, a ot masturbirane pred telefona

7

дo 9

преди 3 години

Като имаш проблем с четенето и писането на телефона си говори с него - ако е айфон си говори със сири, ако е андроид - а алекса. Няма да изглеждаш глупаво, отстрани ще изглежда все едно си говориш с някого по телефона.

6

Анонимен

преди 3 години

Травмата звучи съвсем правдоподобна. Аз също имам проблеми заради захвата на телефона си - не само при писане (като този коментар например), но и при скролване. Позата на китката при боравене със съвременен телефон е нетипична и дългосрочно това се отразява негативно (не случайно има ергономични клавиатури и мишки за PC). Това е малкия дявол, големия е с очите - брутална разделителна способност на малка площ + брутален контраст + четене в легнало положение.

5

Snorky

преди 3 години

Нигата най-вероятно се е заиграл доста със змията и оттам е травмата.

4

Сраври

преди 3 години

Трябва още тренировки на китката ако иска да стане президент. Даже може да спретнат с Тръмп едно състезание за скоростно писане, за да може да прецени уважаваният избирател кой е по-достоен.

3

Анонимен

преди 3 години

Няма с какво да привлече внимание към себе си, затова, както винаги, ще изплещи някоя глупост. Поне е верен на себе си.

2

111

преди 3 години

До Сатаната ли е писал? Защо постоянно ни натрапвате слугите на Сатанистите.

1

Щерю

преди 3 години

Заклещил си средният пръст в клавиатурата...