13

офф

преди 3 години

Аман от прости даскали. Чака Яко умиране! Затворил училището! И кво, вече няма нужда от училищни сгради?

12

17

преди 3 години

Затваряйте училищата докато не са се разболели учителите, децата и техните близки.Стига експерименти. Вижте съседна Турция как си пази населението или те са по-глупави от нас.

11

Анонимен

преди 3 години

Брей,в университет няма в училища има)

10

do Баба Марта

преди 3 години

Ех Мартоо, като влезеш в инфекциозна клнка ще видиш ти самоубиец...

9

Баба Марта

преди 3 години

Бъзикът с вируса продължава! Нека, щом му се връзват!

8

по -- скоро

преди 3 години

Една седмица от както министъра твърдеше ,че у--ща няма да се затварят ,да си подава оставката и да се маха ,виновен невиновен ,като много знае да се спасява... ,омръзна ми от тези гербери на всеки два часа си сменят мнението и се самоупровергават...ясно е че ще се затварят ,ама какво има да говориш ....

7

Анонимен

преди 3 години

Нали ви казах за новата мода при малките в 4-ти клас: разменяне на маски, защото било "куул". Очаква се и съм сигурен до няколко седмици мног още ще затворят.

6

Анонимен

преди 3 години

Това не може да е вярно, само тази сутрин поредния "експерт" каза че училищата няма да затварят... а то какво стана? хахахаха

5

Анонимен

преди 3 години

Гешев да разследва директора за всяване на паника! Това затваряне може да е било направено в знак на протест срещу МОН и правителството!

4

До 1

преди 3 години

Като пораснеш и станеш инспектор в РЗИ, ще оправиш нещата. До тогава се научи да четеш и разбираш написаното, поне в статиите които коментираш.

3

Анонимен

преди 3 години

Очакваше се.

2

Анонимен

преди 3 години

Сега родителите който са против физическото ходене на училище ще пощръклеят.

1

Анонимен

преди 3 години

Учителите никой не ги тества даже и да са били цял ден със заразени ученици, камо ли да ги поставят под карантина.В елитната френска гимназия, където класовете са по 30-32 деца има вече паралелка под карантина, но учителите,които са им преподавали са си на работа без да са тествани, може би за да продължат заразяването и на останалите класове. Даже и вода нямаха в петък. Данчето и Вълчев са казали, че ще има присъствени занятия за всички и никой не смее дума да каже.