11

Анонимен

преди 3 години

7- ВЛЕЗ В KAUFLAND RU И ВИЖ ЦЕНИ, НАПРАВИ СИ САМ ИЗВОДИ.

10

Анонимен

преди 3 години

Има още 50 места по света откъдето могат да си набавят ресурси британците. Когато си бензиноколонка нямаш думата, а купувача определя.

9

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТоку-що си призна че русия е нищо повече от една бензиноколонка. Напредвате!

8

Анонимен

преди 3 години

Британците държат икономиката и пералнята за пране на кинти, братушките държат ресурсите и кинтите.Кой ще рита срещу кинти и ресурси, пък ако ще да има не знам ква силна икономика?Икономиката стъпва на раменете на ПЕТРОЛА.Две седмици без доставки на петрол и Великобритания и останалите петролно зависими икономики са мат. Пък нека се перчат, че цоцат Брент и Шотландия.Проста математика.

7

До 2

преди 3 години

напиши и колко струва там ток, вода, парно, храна, ей-такива нещада направим сметка и да се порадваме как нашите пенсионери живот си живеят, особено зимата

6

Bon

преди 3 години

Ооооо, честите британци, рижави лицемери.

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТи ги остави чърчилите кажи защо в Русия никога няма прoтести? Защо едно джудже което ги скара с цял свят и ги държи в мизерия е на власт от 20 години и има негови портрети в класните стаи? Бояришника не прощава!

4

До 2:

преди 3 години

Това е споразумението, което сключиха 1991.Едните се съгласиха да разрушат комунизма и да ограбят всичко, което може да се ограби.Другите се съгласиха да си затварят очите и да им позволят да изнесат всичко заграбено в западни банки.

3

Анонимен

преди 3 години

там защо няма протести за корупция или за чърчилите е нещо нормално

2

Анонимен

преди 3 години

И ЗАЩО ЖИВЕЯТ В ЛОНДОН, А НЕ В РУСИЯ- ЗАЩО РУСКИТЕ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ В ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ НЕ ЖИВЕЯТ В РОДИНАТА СИ...КУПУВАТ ПОЛИТИЧЕСКА ИНДУЛГЕНЦИЯ ЗА ОТКРАДНАТОТО ОТ НАРОДА СИ, А СРЕДНАТА КЛАСА ПОЛУЧАВА ПО МАЛКО ОТКОЛКОТО НАШИЯТ ПРАГ НА БЕДНОСТ- УИКИПЕДИЯ- МИН ЗАПЛАТА ЗА 2020Г В ЕВРОПА МИН ЗАПЛАТА В РУСИЯ 118ЕВРО+58ЕВРО/СВЕТОВНА БАНКА- СРЕДНАТА КЛАСА СЕ ФОРМИРА ОТ ТИЯ РАБОТЕЩИ, КОИТО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА И ПОЛОВИНА/176ЕВРО= 344.22ЛВ, ПРАГ НА БЕДНОСТ В БГ 363ЛВ..

1

Анонимен

преди 3 години

Как ще има пари за народа, като кремльовците само пръскат пари да навредят на Запада.