8

мадрид

преди 3 години

До Анонимен - 9Прав си. Да може да си купиш жилище без да су длъжник за мен е основна потребност, която трябва да бъде лесно постижима за всеки. За запада обаче не е така. Подражавайки на само лошите неща на запада и за нас явно няма да бъде. Ще си остане лукс за по заможните (с наследство), трудолюбиво успелите (доста малка част), крадливите и шуробаджанаците

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Важното е да ти стигат да водиш нормален живот и да задоволяваш своите потребности,освен ако не си решил да забогатяваш бързо.За бабата,която най-вероятно не може да си напише името и вчера благодари на ББ за 50 лв.тези пари са много,но за нормалните хора са нищо!Всеки гледа от собствената си камбанария!

6

америка1332002

преди 3 години

=realtor

5

Анонимен

преди 3 години

При нас в технологичния сектор средният скок на заплатите за 2021 на високи позиции ще бъде около 7%. При по-ниските позиции някои хора ще имат 33% увеличение, има и такива с по над 45% при смяна на позицията. Това е, ако си запазиш компанията. Ако решиш да сменяш, със сигурност ще се намери кой да ти даде огрромна разлика в заплатата (при по-ниските позиции). Ако човек няма поне 10% ръст на годишния си приход, означава, че той не е израстнал или, че има нулева самооценка и ниска квалификация.

4

Анонимен

преди 3 години

До DrgТо е, защото на заплата са много малко, повечето са на хонорар и си кътат таксите. Нормално е, "шфечето", да си вдигне заплатата.

3

Drg

преди 3 години

Смешно малко. Брокерчетата на недвижими имоти си скубят косите, пък заплатите да им скачат с една четвърт. Как се бърка тоя компот?

2

Броколи

преди 3 години

Цецо да не е почнал да разпродава апартаментите, за да финансира новата партия?

1

брокерче

преди 3 години

кръв повръщам на село се не връщам!!