16

Ковидиот

преди 3 години

Има ли в послените месеци доктор умрял от нещо различно от Ковид? Май не!? Скоро същото ще стане и с даскалите. Причина за смъртта - коронавирус, придружаващо заболяване-инфаркт на миокарда. За роднините 2000 лв. за Бог да прости.

15

Анонимен

преди 3 години

РЗИ има написани ясни правила за контактни лица които подлежат на Карантина и изследване, въпроса е, защо МОН не ги спазва и нарушава? Учителите прекарващи над 6 часа дневно в стая с над 30 деца не се водят контактни даже и да има заразени.>директен (лице в лице) контакт с пациент с COVID-19 на разстояние до 2 метра и продължителност над 15 мин.>престой в затворено помещение (напр. класна стая, болнична стая, стая за срещи и др.) с пациент с COVID-19 за ≥ 15

14

Анонимен

преди 3 години

В 9-та ФЕГ са си на училище, въпреки изискването за 48 часова дезинфекция. Учителите бил в класа с болният ученик също са на работа присъствено.

13

Даскал Пандо

преди 3 години

Всички ще минат онлайн ! Важното е,че изкупиха учебници и пособия на книжарниците!

12

Анонимен

преди 3 години

РЗИ Пазарджик информира за две потвърдени положителни проби за COVID-19.Те са на жена на 66 години и на момче на 14 години от град Пазарджик, поставени на домашна изолация.Момчето е ученик в ПМГ Константин Величков - 9б клас, поради регистрирания положителен резултат, учениците от тази паралелка преминават на 14 дневна дистанционна форма на обучение.

11

Ванката

преди 3 години

До Анонимен 9А ти си ****от!!! Толкова са мотивирани лекарите, че даже си умират от мотивация. Такива като теб, трябва да ги съдят за опит за убийство, защото с лъжите и безотговорността си сте причина за разрастване на заразата и смъртта и инвалидизацията на хиляди болни.

10

Родител

преди 3 години

Пожелаваме на преподавателите скорошно оздравяване, а на прекрасния ни директор г-н Калапиш - здрави нерви и кураж, за да ръководи училището все така успешно, както досега. Ние родителите сме с Вас и Ви подкрепяме и ще съдействаме всякак в тази несигурна обстановка. И за протокола - всички мразим РЗИ.

9

Анонимен

преди 3 години

Даскалите и докторите са финансово мотивирани от мафиотско-коронаджийските центрове във властта да следват коронистките опорни точки и мейнстрийм доктрина. Едните вземат бонуси за провеждане на дистанционно обучение, а другите добавки за работа на "първа линия" и тлъсти клинични пътеки. Те са пряко заинтересовани (финансово) от развихряне на коронаистерията.

8

нали нямаше

преди 3 години

Да се затварят ? Къде ще ходите бе ? Сега ще се наложи и родителите да карантинирате ! Можеше да се започне онлайн и това е . Ама търсите повод да ударите кепенците и това ще е катализатор ...поне на това ме навеждат действията ,а че говорите друго ,друго говорите ,ама не знам дали ви вярва народа . А що трябва да работят дискотеките ?

7

Анонимен

преди 3 години

закривайте го това образование, ясно е че никой няма да учи тая година, просто ще им напечатат дипломите на края. Да ги съкращават тия даскали и директори, като тоя шматарок на снимката, така ще се спестят доста милиони

6

Анонимен

преди 3 години

Този паникьор не става за директор! Има ли 10% инфектирани, че ще преминава на дистанционно!? Да бъде незабавно отстранен от МОН!

5

ПКП

преди 3 години

Всичко върви по план.Да живей Кърджали!

4

Анонимен

преди 3 години

Koi e toz lajliv pisatel stoianilkov ot 24chas a sadelaji

3

мизантроп с корона

преди 3 години

Нека да има!Имането не е като нямането.Само Винету ще ни спаси! Може и някоя кърджалийска!

2

Анонимен

преди 3 години

Онлайн ще са тези които имат възможност останалите ще са във ваканция и лошото е, че ако тенденцията се запази нищо чудно нямащите да станат аутсайдери.

1

Анонимен

преди 3 години

BravoHem da si berat tutuna i konopa. Da si pasat i kravite.:-)