26

Анонимен

преди 3 години

Ех, какъв умник е този доктор: "Отговорността била на родителите"? Ако деца се заразят-родителите виновни , ако няма заразени деца-това е благодарение на взетите мерки от НОЩ и кадърното ни правителство. Калинки нагли и безродни!

25

FIKRIE IBRAM

преди 3 години

AZ ISKAM DA SVIRSI KORONATA

24

Манол

преди 3 години

До Анонинем: 22Брат, не трябва да спираш хапчетата толкова рязко ..... доктора нали ти каза !

23

Шопо

преди 3 години

ПрУфесоре,вече почнаха да затварят ! 107 училище с директор Данко Калапиш вече мина цялото онлайн! И те така прУфесоре...

22

Проблемен тип

преди 3 години

Ако не се чувстваш добре веднага трябва да отидеш на някое оживено обществено място и да се опиташ да заразиш колкото се може повече хора. Това е твой граждански дълг. Избави нещастниците от мизерното им съществуване в Тикволандия. Те така или иначе са обречени, спести им дългогодишната агония.

21

Анонимен

преди 3 години

Хора разберете, аз много искам да се заразя с ковид. Правя всичко възможно - ходя навсякъде където има много хора -кина, кръчми, концерти, карам колело по тротоарите на слалом между пешеходците, в киното си свалям маската, нарочно пипам седалките с ръце, ям пуканки с тия ръце и все не се заразявам. Защо? Какво не ми е наред, в мен ли е проблемът или във вируса, моля помогнете. Аз искам да се заразя едно хубаво така, да се потя, да кашлям в моргата, да ме возят в черен чувал в черен камион и т.н.

20

Анонимен

преди 3 години

Тия докога ще ни разиграват. Да казват какво ще правят. Останах без работа заради кризата и отидох на борсата. Сега имам оферта да почна работа,но с уговорката,че ако затворят всичко пак ще ме освободят. И сега ако почна работа и спра борсата рискувам после да остана без никакви пари ако затворят всичко. Тогава няма и връщане на борсата. Тъй че да казват какво ще правим.

19

Хааххах

преди 3 години

Аз пък се надявам да се стигне до тази мярка отново, за да може хората най накрая да излизат и да ви набият главите на колове

18

Анонимен

преди 3 години

Всеки да си се пази сам ! -това е положението в *** .ние сме си гаден "народ" от век и веков и това е положението.не очаквайте култура,съпричастност,дисциплина от младото поколение - няма да стане !

17

Do13

преди 3 години

Просто нямам думи за тази простотия!Що за личност!

16

sss

преди 3 години

Почна се от няма... стана едва ли... Чакам за да карантинират някой голям хипермаркет. 9 месеца, нито един. Как не се разболя някой там не знам?

15

реплика

преди 3 години

Децата са най-ценното. За какво ви е въобще държава без деца?Не е вярно. Най-ценното НЕЩО е Бойко Борисов. За какво ви е държава без НЕГО?

14

Анонимен

преди 3 години

Децата са най-ценното. За какво ви е въобще държава без деца?

13

Християнка

преди 3 години

Според стара църковна традиция, срещу коронавирус е редно да се пръдне звучно пред иконата на Богородица.

12

АнонимеН

преди 3 години

ЦЕЛТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ Е ДА СЕ ЗАТВОРЯТ УЧИЛИЩАТА А МЛАДОТО НАСЕЛЕНИЕ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ОСВЕН ОТ НИСКО ПЛАТЕНИ РАБОТИ И ПРОСТИТУЦИЯ ОТ ДРУГО ДОХОДИ НЯМА ДА ИМА!!!ПОВЕЧЕ ПРОСТИТУЦИЯ НА ПАЗАРА ЩЕ Е ДОБРЕ ДА СТАРИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ЩОТО ЩЕ ПЛАЩАТ ПО-МАЛКО А ИЗБОРА ЩЕ Е ПО-ГОЛЯМ!!!ВСИЧКО Е МНОГО ДОБРЕ ПРЕСМЕТНАТО ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!

11

хей, 1

преди 3 години

През пролетта не бяха останали здрави деца в ДГ.Вълната от сезонен грип се сля с пандемията.Работя в една ДГ в Пловдив.В края на февруари от 29 деца в групата - само 11 посещаваха ДГ. На 2 март бяха 9.На 5 март останаха 6 здрави деца.Грип ли е било или коронавирус така и не разбрахме.Затворихме се сами.Няма как с 5 деца да има група.През февруари едно дете се върна от Германия.На 1 март и мен ме тръшна грипа.Но болките бяха ужасни.Вероятно го изкарахме още тогава.Тогава нямаше маски за медиците.

10

Йух Пслескан

преди 3 години

Само противогази и пълна изолация ще решат проблема с този дяволски вирус. И латексови костюми с кислородни акваланзи. Хлорни бани преди и след излизане. Спиртно обмазване след контакт с външния свят и стока китайско производство.

9

Анонимен

преди 3 години

Хайде, който свършва да свършва и останалите да си живеем живота.

8

Анонимен

преди 3 години

7: най вече безлихвен кредит а може и два за по сигурно ... държавата циркаджийница

7

Православен

преди 3 години

Срещу коронавирус се яде варен щъркел и се взема безлихвен кредит.