7

Феминистът

преди 3 години

Д-р Брънзалов, имате още една работа от финансово естество - да ликвидирате общата задлъжнялост на болниците пред данъкоплатците, без да предизвиквате инфлационен натиск. Време и лекарската гилдия да се срещне с недоимъка като нас в резултат от фашизираните ви локдауни.

6

AZ

преди 3 години

До Анонимен 2-------------------------------Няма безплатно,бе драги.Като искаш да се тестваш ти и децата ти ще си плащаш.

5

Анонимен

преди 3 години

Кога и кой си излекувал от КОВИ бе помиярче! То ония доктор, дето почина не можа да се излекува от него, лекувал хора бил

4

Анонимен

преди 3 години

Рисков контингент си, докторе. Короната удря такива с наднормено.Само един Господ знае кой ще лекува и кой ще бъде лекуван.

3

Анонимен

преди 3 години

РЗИ има написани ясни правила за контактни лица които подлежат на Карантинаи изследване, въпроса е, защо МОН не ги спазва и нарушава? Учителите прекарващи над 6 часа дневно в стая с над 30 деца не се водят контактни, не се и тестват,даже и да има заразени.>директен (лице в лице) контакт с пациент с COVID-19 на разстояние до 2 метра и продължителност над 15 мин.>престой в затворено помещение (напр. класна стая, болнична стая, стая за срещи и др.) с пациент с COVID-19.

2

Анонимен

преди 3 години

Без масиво безплатно тестване няма да може да се ограничи разпространението.Сега набутаха и децата по училищата за да сеят заразата.

1

НЙД

преди 3 години

И как лекувате Ковид-19 като все още няма утвърдено лечение? Все още се експериментира и налучква. Наблюдението на пациентите кой как ще ПРЕБОРИ вируса лечение ли се нарича? Ако има лечение, споделете го. Да сме спокойни и да знаем ето този медикамент лекува Ковид. Както се назначава например за бактериална инфекция толкова дни този антибиотик и след това вси1ко е ОК.