17

Анонимен

преди 3 години

Жената е само изпълнител на канадския премиер и държавния глава на Канада, краля на Великобритания.Защо Путин е виновен за всичко, а премиерите, кралете и президентите на Запада никога не са виновни?

16

Анонимен

преди 3 години

Това не е модерно в момента е модата на "Новичок", а *** не руския вариант от които никой не оцелява , а този новия от които се оцелява.

15

Да

преди 3 години

Лицето на злобата !

14

Trump 2020

преди 3 години

Смешникa трюдо само може да лъска обувките на Тръмп и вече му ги излъска с новата икономическа сделка. Свърши се с митата и с ощетяването на млекарите в Уисконсин. Канадката знае къде да си навре рицинчето, но преди това затворче.

13

Анонимен

преди 3 години

До дискусията по-долу за паспортите: пишете безсмислици и лъжи. Че не сте срещали китайки и индийки феминистки - специално първите са от най-радикалните, вторите ги настигат с бясна скорост. Второ, какво ти пречи, че румънец или филипинец имат канадски, английски и какъв да е паспорт? Вие можете ли да говорите прилично на английски с тези "наглеци"? Има и живот отвъд задръстената БГ реалност, пробвайте го.

12

Анонимен

преди 3 години

Болшевишки изпълнения, типично в стила на демократите. Като не можем да спечелим избори ще скалъпим обвинения за да импийчнем опонента. Ако не успеем да го импийчнем ще му организираме марксистки възстания. Ако и това не стане ще го отровим. Пази се бай Тръмпе, бая комунисти има за нaритване през втория мандат!

11

nimportequi

преди 3 години

Не знаех, че рицина е отровен даже си мислих че се използва за лекарство - рициново масло.

10

Анонимен

преди 3 години

Пише долу в едно изречение румънец украинец и китаец и индиец.Къде набута нискоинтелигентен и румънец и украинец плюс китаец и индиец и бели в едно изречение.Каква подмяна на населението като Канада е емигрантска държава.И старото население на канад е основно от бели.Искаш да кажеш че румънци и улраинци не са бели и са нискоинтелигентни ли.Що за глупост.Ти си умствено не си урвновесен мозъчно щом успя да измислиш това.

9

Анонимен

преди 3 години

9: пич ти явно си със завършен 4-ти клас.Става въпрос за подмяна на населението, идва с Канадски паспорт а то румънец. Гледаш го нагъл индиец а то с Кандски паспорт. Гледаш черна *** а тя с шведски паспорт, гледаш жълто филипинец па то с английски паспорт. Сега простичко обяснено разбираш ли го?

8

Анонимен

преди 3 години

Я па тоа.Къде набута румънци и украинци които са си бели и с европеидни черти с индиици и китайци.Хаха тука верно пишат плоскочели.

7

Анонимен

преди 3 години

Бе къде женка ще ти мисли.Изпртила го е някаква тпа феминистка бяла грозна канадка.Щото индиика китяйка японка и тн феминистиски няма.Това е умствено заболяване само при европеидните женки да се направи на умна.

6

АнонимеН

преди 3 години

НА ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА ФАЩ ИМ Е ЗАБРАНЕНО ПО ЗАКОН ДА СИ ОТВАРЯТ ПИСМАТА ИЛИ КОЛЕТИТЕ ДО ТЯХ!!1 ДОРИ МИСЛЯ, ЧЕ ИМ Е ЗАБРАНЕНО ДА НОСЯТ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ В ТЯХ ОТ СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА СИГУРНОСТ!-------------НО ТУК СЕ ПРАВИ СЕНЗАЦИЯ ОТ НИЩОТО! ПРАТИЛИ СА МУ РИЦИНОВО МАСЛО ДА ГО ОЛАБИ , ЧЕ Е ЗАПЕЧЕН!!ОТРОВНИЯ РИЦИН ГУБИ ПОЧТИ ИЗЦЯЛО ОТРОВНИТЕ СИ СВОЙСТВА ПРИ ПРЕРАБОТКАТА МУ В РИЦИНОВО МАСЛО

5

Анонимен

преди 3 години

Въпроса е кога индиичетата и жълтите ще почнат да се бият на канадска територия.

4

Анонимен

преди 3 години

Яко плоска ако си мисли че Тръмп сам си отваря писмата. Канадците и те са вече нискоинтелектуални след даване на гражданство толкова лесно, пълно е с украйнци, индийци, жълти, румънци.Преди 4г ходих в Торонто, клас деца на разходка и в него 15 индийчета, 10 жълти и 1 бяло. И там са тръгнали по подмяната на населението

3

:-)

преди 3 години

Бас ловя, че е някоя лесбийка феминистка мъжемразка!

2

АнонимеН

преди 3 години

ВИЖТЕ СИ ПЪРВАТА СТАТИЯ , ЧЕ ПИСАХТЕ, ЧЕ Е КОЛЕТ СЕГА , ЧЕ БИЛО ПИСМО!!РИЦИНА НЕ Е НОВИЧОК, ЧЕ ДА ГО НАМАЖЕШ И ДА СЕ ОТРОВИШ!!РИЦИНА ТРЯБВА ДА СЕ ПОГЪЛНЕ!!!НЕВЯРВАМ ТРЪМП СЛЕД КАТО ПРОЧЕТЕ НЯКОЕ ПИСМО ДА СИ ОБЛИЗВА ПРЪСТИТЕ!

1

Христо Христов

преди 3 години

либерални плъхове..