39

Дразня се мнооу

преди 3 години

Ама мнооооого на това ,че си играя с тъпата клавиатура да пиша правилно след ,което проверявам дали не ми е променило думите и накрая въвеждам досадния код и накрая след постване след около 2-3минутки хоп поста ми го нямааа!!Дилеитнат!

38

лакомите политици

преди 3 години

Логиката на платените герберски недоносчета е ясна. Щом не харесваш власта си комунист.И това ако ви е демокрация-лъжете се.Ако в България имаше демокрация личности като Борисов нямаше да са и метачи в министерският свет.Уви В мафиотска България напред излизат все мафиотски структори - от Доган до Борисов.

37

Анонимен

преди 3 години

Управляващите планират да орежат градския транспорт в Младост 1 и Младост 2. Без публичност, с доклад, внесен в последния момент и в празнични дни, ГЕРБ и ВМРО предвиждат две вредни промени, които сериозно ще влошат транспортното обслужване в района:Тролейбус 5 се съкращава значително, а интервалите в пикови и извънпикови часове се увеличават осезаемо. Автобус 306 се премахва напълно.

36

Анонимен

преди 3 години

Около 5 жалби имало за корупция?! Малееее!

35

Мдааа

преди 3 години

Съжалявам ги горките протестиращи ако знаят само как ги използват и колко хора им се изреждат!!!Като почнем от Черепа, БСП, Христо Иванов, Отровното трио, Мая Манолова, Радев, Слави Трифонов и още хиени чакат да се махнат Герб за да захапят кокала гладни умрели от глад!

34

Анонимен

преди 3 години

Сега отиват към Орлов мост. Само Ютюб канал Crazy Bulgarian излъчва на живо в момента.Утре щели да ходят на място, където до сега не са омацали с яйца.. та утре щели да мятат домати и яйца някъде си.

33

Радеф е Тъпанар

преди 3 години

До Анонимен"Ами те са сто човека какво въстание ще правят, хората не ги подкрепят защото се видя лицето на протеста а това е Божков и БСП!" Щом Божков и Бсп са лицето, това означава ли, че Смрадеф е *** на протеста?

32

Ямболски цървул

преди 3 години

ДоАнти-комуниститеИли сте платени,или сте без мозък.Трети вариант няма.

31

Анонимен

преди 3 години

"Събралото се множество".....ей това е свобода на словото , пишеш кот ти падне .....а после рИвеш , че няма свободно изразяване...

30

Анонимен

преди 3 години

Платеното трио се гласят за депутати, това вече е обществена тайна

29

Анонимен

преди 3 години

Оставете това !!КАЖЕТЕ КО СТАНА С ВНС И С МАРЕШКИ ЩЕ ГЛАСУВА ИЛИ ПЪРВО ЩЕ ПРОЧЕТЕ КОНСТИТУЦИЯТА.

28

Проституират милите

преди 3 години

Логиката сочи че щом искаш оставка веднага и без никакви искания значи искаш да върнеш БСП на власт, защото изборите ще се проведат при същите условия!

27

лакомите политици

преди 3 години

И тялом и духом сме с вас срещу мафиотските структори на герб и патроти.

26

Анонимен

преди 3 години

До 38 И ти си радист не се прави на луд!

25

Бай Тошо

преди 3 години

До Бау"Тези вече са 50 човека... Още не могат да осъзнаят, че всичко се провали."Абе тия протестъри от улицата напрво в парламента да влязат не стигат за мнозинство! Пфу.

24

Ямболски цървул

преди 3 години

Не съм партиен,но съм обективен.Ай стига сте оплювали истинските комунисти,които направиха България земен рай.И от чиято все още има какво да се краде 31 години.

23

до Протестиращите

преди 3 години

Спрете да ходите и да подкрепяте този опорочен протест, просто Ян Бибиян, хаджи Генчо и Минекофф ще стават депутати на Христо Иванов!Бъдете сигурни овчички, вие които ходите да блеете!:) Пак ще бъдете остригани и издоени :)

22

Драган

преди 3 години

През комунюшко жювяехми по дубре сякъм..

21

Анонимен

преди 3 години

Ами те са сто човека какво въстание ще правят, хората не ги подкрепят защото се видя лицето на протеста а това е Божков и БСП!

20

Тонката

преди 3 години

Пия последно Узо и си легам,че не съм спал от повече от 24 часа:):):)"Обединихме" Петъка,Съботата и Неделята в едно:):):)Мога и още,но нема смисъл:):):)Организма си иска почивка вече,че много натоварване стана:):):)