32

Анонимен

преди 3 години

Пирински чай съдържа анти-възпалителни вещества, които работят против коронавирус

31

роби худ

преди 3 години

след време да не се окаже че е станало като с симеон щерев със сина му лекарска грешка ,а тръбяха че било корона вирус ей смешници никой не ви вярва 60 дни протести и нито един заразен как няма един магазин една касиерка заразена в големите магазини стига сте се подигравали с хората

30

Анонимен

преди 3 години

Коварен или кошмарен вирус? Какво пишеше в опорката?

29

Додо

преди 3 години

Най-жалки са дoлните комунисти - реваха, че Бойко бил измислил вируса, а и електората им я поде тая песен, ама като Янаки Стоилов се разболя от Ковид 19 набързо отърча във ВМА при Мутафчийски, да го лекуват, нищо, че плюеше по него довчера.

28

АК-47

преди 3 години

До Сата НАТОЕлементарно, не познаваш, защото ако познаваше щеше да си или в интензивното или карантиниран.И нямаше така да говориш.

27

Анонимен

преди 3 години

Абе не е като да няма депутат или работник, защото на депутатите им пазят места във Военна и все ще де намери в плазмичка, а подходящо лекарство. А 19-годишния абитуриент в Търното помните ли го? Май са го отровили от антибиотици понеже не са знаели с какво да лекуват. Така че вируса не подбира, но лекарите подборат внимателно на кого да помагат. Ей го Кралев със 100 рускови фактора го закрепиха, а други млади прави мъже нямаха този късмет

26

Анонимен

преди 3 години

Нали нямаше коронавирус бе червени????????????????

25

Баи

преди 3 години

Дьржавата ни остави на произвола на сьдбата , хубаво е , че вируса е комунист и пред него всички са равниНяма депутат няма работник

24

Анонимен

преди 3 години

21 в болница работя, познавам доста, повечето без симптоми го минаха, но да знаеш някои лекари как ги е страх, ходят и по улицата с маските, не знам дали и в тях не са маскирани.

23

Мхм

преди 3 години

От Варна съм. Познавам двама, които го изкараха със симптоми. Ти трябва да си много егоистично същество (като всички българи), че да твърдиш, че щом ти не познаваш, значи няма вирус. *** нация.

22

INTERPOL

преди 3 години

Русокосата ви шефка на Инвестор АД на съд за разпространение на неверни неща в интернет пространството

21

Сата НАТО

преди 3 години

Ковид няма дори на теория - вече има повече от половин година статистика, която го потвърждава. Все още не познавам болен от ковид или човек, който познава такъв болен. Всичко е пунта мара, проблемът е, че хората са си заврели главите вгз и приемат всякакви издевателства над здравия разум, които овластените *** им спускат отгоре.

20

АнонимеН

преди 3 години

СЪПРУГАТА МУ ГО МИНАВА ТОЯ КОВИД ВСЕ ЕДНО Е ХРЕМА!!!!НО ТОЙ УМРЕЛ ЩОТО ПУШЕЛ ПО 1 КУТИЯ ЦИГАРИ НА ДЕН И ТО МАРКА АРДА!!!------------ПУШЕНЕТО СЪЗДАВА ИДЕАЛНА СРЕДА ЗА ЗАБОЛЯВАНИЯ КАТО ТУБЕРКУЛОЗА !! ДА СЕ РАДВА НАСЕЛЕНИЕТО, ЧЕ ИМА ВАКСИНА ЗА ТУБЕРКУЛОЗА ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА ВИДИ КАКВО ЗНАЧИ ТУБЕРКУЛОЗА И КАК СИ ГОТОВ ДА СИ ИЗКАШЛЯШ ВЪТРЕШНОСТИТЕ ОТ НЕЯ!

19

Анонимен

преди 3 години

Чудно защо не е отишъл в болницата, в която работи. Питам за един приятел

18

до 17

преди 3 години

Бергамо.Хах.Медиини лъжи и режисирани постановки и аxмаци които да вярват.

17

до 16

преди 3 години

единственият *** тука си Ти! Бергамо малко ви беше, искате Бергамо и в София и България!!

16

123

преди 3 години

Тука пълно с ковид ***.Хората са навън без маски и 99% не се страхуват.Ковид пропагандата се провали.Ковида не е това което го описват. Къде са чувалите с трупове? Къде са препълнените болници?Всичко е медийна лъжа.

15

Тия медици

преди 3 години

*** като мухи.

14

Мутафчийски-Бенатова

преди 3 години

От Корона ли?!

13

Джони Уокър

преди 3 години

Тъй като го гледам този доктор, доста галони уиски е пресушил, няма начин да го хване вирус!