116

нищоправещият

преди 3 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

115

Анонимен

преди 3 години

Тая пачa каква заплата получава? Колко още такива са на хранилка при Фигуранта?

114

Голяма работа са

преди 3 години

съветниците на РР:един-дава решенията на съда преди да са обявени,назначавапосланици и информира бизнесмени;друг-държи строго секретни материали вкабинета си и осигурява достъп до тях на чужди лица;трети обсъжда НС че правигрешно законодателство,шефът на кабинета му е на каишка в БСП,бивш такъвклевети БГ в ЕС...То там е врящо гърне от интереси,но не на народа.А отгоре счерпак в едната и юмрук на другата ръка е "патроне"-разбърква ситуацията ивари бунтове.Мафия,вън,оставка.

113

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа 600-700 лева бачкаш, за кое по-напред?средна учителска заплата 2009г - 450лв, 2020г - 1450лв. Системата ни убива :) Няма такава държава :)

112

Анонимен

преди 3 години

https://president.bg/cat8/Administracia/я вижте какво чудо е от чантаджии в президентството!!! Повече са от депутатите!!!Лапач до лапача!!!

111

читател

преди 3 години

"напълно несъстоятелен и в пълно противоречие с установените принципи за качество на образованието..."Нещо се объркала каката - качество на образованието и конституция, къде е връзката?

110

Къде

преди 3 години

Абе тоя Фигурант, къде намери тези празни, кухи ***- фигурантки.

109

Анонимен

преди 3 години

Тая мома трвecтит ли е кво е ве? От "отровено общество" отишла съветник на фигуранта :)

108

Вече стана скучно

преди 3 години

Вече стана скучно и безинтересно. Какво въстание какви пет лева, след 5 месеца са избори. Съберете си акъла какво ще предложите хората да гласуват за Вас. Само викане среду ГЕРБ не помага, мислете Вие какво ще предложите.

107

Анонимен

преди 3 години

Blatnoto prezidentstvo na zlatnata monarhia bg :-)))

106

Анонимен

преди 3 години

От Президентството за пследните 4 години не чухме нещо положително!Всички сме болни, бедни, онеправдани....... Нищо добро не се случва и се намираме пред Апокалипсис!

105

кон Стипаций

преди 3 години

до БезполезниТо па щото Тиквуний се пука от пълни приказки и умности ха-ха !Тиквуний ли казах ?! Опа , извинете - ПЪТНИКА !

104

До 101

преди 3 години

Той Сорос е специално за протестърите !

103

vlady

преди 3 години

Влошаването е от по-рано - откак управлението се напълни с неграмотни юрист-милиционери, възпитаници на висшето милиционерско в Симеоново. Дори в Русия и Беларус завършилите специализираните ВУЗ на МВД, ФСИН, ФСБ, МЧС не получават юридическа правоспособност без допълнително образование, би трябвало това да важи и за висшето милиционерско.

102

Безполезни !

преди 3 години

И съветниците на Фигуранта Радев със същите празни приказки и кухи фрази като шефа си !

101

Анонимен

преди 3 години

Мислехме си ,че избираме президент , който да поведе народа към светло бъдеще а той ни трови с погребални речи , подклажда метеж и ще ни докара до гражданска война.Президентството с нашите пари прави дарение - популизъмПоведение за спечелване на общественото доверие чрез привидна загриженост.

100

Анонимен

преди 3 години

Fake *** medii sa offshorna cherna mafia.

99

да ви го...

преди 3 години

За тоя гласувах навремето и ме е яд, че няма на къде повече!За Боко не ми се гласува!Няма за кого,вече съм пас!

98

мисли, българино

преди 3 години

поредната свидна рожбица на сорос

97

мисли, българино

преди 3 години

поредният ***