170

!

преди 16 години

Mutraaa !

169

ковчежник

преди 16 години

Ако бат Бойко е премиер ще спестим на данъкоплатците сума ти харчове за заплати на охраната.Той сам ше се охранява, щото си знае как.

168

kasapo

преди 16 години

Бойко го казаЖивеем не в парламентарна а в Президентска република.Де да можеше да живеем и в Кметска столица-гГеле, циганино без билет от първи до втори Люлински раьон нямаше да мине.

167

манафа

преди 16 години

Анонимците вън от саита ! Снощи го , търпяха , търпяха , па зеха та го изчукаха анонимника ! И аз му го му..........

166

sas

преди 16 години

Да живее хуморът!!!!!!!:))))))))Обичам ви,братя и сестри,заради ненадминатото ви чувство за хумор!!!!! Такъв народ ще пребъде във вековете!!!!!! :))))))

165

счетоводителката

преди 16 години

Достатачно, дори си ги прехвърлил килата.Твоите съселяни по коледа ги поизклаха събратята ти.

164

до счетоводителката

преди 16 години

Аз съм бизнесмен от с.Среден връх и плащам 300 000 000 осегуровки на държавата за месец, заплатата на работниците ми е 5000 лева, колко кила тежа?

163

преди 16 години

Писнало ми е от такива "честни" работодатели дето все пълнят хазната а като ги натиснат проверки бутат хиляди левове под масата за да се затварят чинивнически очи.И всички са с чисто и почтенно счетоводство до момента на истинската проверка.

162

преди 16 години

Аз съм счетоводителка след като внасяш 40 000 осугуровки и лащаш 2000 заплата пиши да 2-3 минути колко са ти работниците и ще решим веднага спора, кой от вас е прав и кой трябва да се извини. Чакам

161

преди 16 години

Обикновенно хората с бизнес не се хвалят .Дано да е така както пишеш, пожелавам ти успех и оставам със съмнение.

160

преди 16 години

а, и между другото - разбира се, защо да не се радвам, че безработни като теб и други в несъстоятелност се възползват от парите, които аз давам на държавата ?Радвам се, така и трябва да бъде.Дано ти помогнат да си стъпиш на краката.

159

преди 16 години

Ти какво искаш мисли, това не ме засяга особено много. Който има мозък в главата си или сила в ръцете си - безработен не остава. Само въпрос на желание и воля.А 40к на месец на са нищо, жалко че толкова дребно гледате.

158

преди 16 години

Радвам се, че работиш, но 700 лева заплата не е нещо, с което да се гордееш.Богат съм толкова, колкото работя и давам работа на хора с не по-малко от 2000 лв на месец. Достатъчно от тях.Не се нерви така, няма да ти донесе нищо добро. Надявай се да има повече като мен със 100% чисто счетоводство и откровен бизнес, че иначе ни дпс ни бсп ни ББ ще имат какво да харчат.Айде с мир и по-малко излишни цинизми.

157

преди 16 години

Плащтай плащай аз съм безработен и се радвам на такива като теб дето плащат за да имам и аз какво да папкам спинкаики си на толо в креватчето. А бе бате ти наистина ли си толкова богат, що не ме осиновиш бе батка.Много ще те слушам, или нещо лъготиш а , да не си и ти безработен като мен?

156

преди 16 години

Леле богаташче ти ме скапа.Ти 40 000 лева виждал ли си? Богаташче ти да не би да си оня нервак дето му дадах 2 лева днес да ми почисти стъклото на ладата. Аз съм на заплата само от 700 лева но съм убеден, че моите данъци които влизат в хазната са много повече от това което ти даваш. Я спри да мечтаеш и си седни на дупето,че от такива невъзможни мечти може да изперкаш приятелче, ако вече не си.

155

преди 16 години

Ми щом са толкова способни и честни, къде са ? Да взимат властта, нямам АБСОЛЮТНО нищо против. Само че или ги няма, или сега ги има, но като хванат властта и те като другите стават.Айде без празни приказки моля ви. Почвам вече да се изморявам от мазни бесепари и пъргави доганисти. Плащай ти по 40 000 лева всеки месец данъци като мен и тогава ще си говорим кой искаш да ти управлява парите.

154

дят гочу

преди 16 години

Що си губите времето за Бойко, на всеки грамотен политически човек е ясно ,че той не става за ръководител от какъвто и да е ранг. Става само за опозиция за да говори небивалици и смехурии.

153

преди 16 години

Нямам толкова свободно време за ти пиша имената на многото отговорни и можещи хора които ще се справят по-добре от неуравновесения и неможещ ББ

152

преди 16 години

А кой искаш да е вътре в политиката ? Дай валидни алтернативи.За момента ББ е най-силната ръка в политиката. Твърдо съм зад него.

151

преди 16 години

ББ е от случаино попадналите във властта. Никаква последователност в поведението му няма. Днес едно утре друго.Много прав беше Доган като каза за ББ, че той просто не знае колко много има да учи за да стане добър политик.За мен в момента ББ е един много посредствен политик лансиран от медиите. Не виждам нито един сериозен проблем които да е решил през 3 годишния си мандат като кмет. Само обвинява другите , все те му пречат все ще прави нещо в бъдещето т.е. абсолютно безотговорно и празно говорене и нищо друго.