60

Анонимен

преди 3 години

Тези хора не кашлят и се чувстват здрави.--------Като не кашлят как заразяват другите хора?

59

Анонимен

преди 3 години

Старците умират първи, което е съвсем нормално. Младите да си гледат работата.

58

До човек

преди 3 години

Ти не си човек,дори животните не убиват от злоба.

57

Анонимен

преди 3 години

Заразяването не беше проблем и на сбирката на гроб и прокурорите

56

Анонимен

преди 3 години

Като гледам колко много по..мия и злоба се лее от ковидоманите, се чудя дали не пише един и същ болен мозък с различни имена. Няма начин да има толкова ужасно много умопомрачени.

55

хей, 50

преди 3 години

Ами така- безсимптомен е защото нямат температура хората, които само са преносители на болестта. Тези хора не кашлят и се чувстват здрави.Нямат типичните за коронавирус симптоми.Някoи хoрa бoледувaт oт кoрoнaвируca и дoри нe рaзбирaт,че са болни. Вeчe e яcнo, чe тe ca бeзcимптoмни нocитeли нa зaрaзaтa и ca мнoгo пo-oпacни зa oкoлнитe, зaщoтo дoри нe пoдoзирaт, чe трябвa дa пaзят хoрaтa.С други вируси също е така. Салмонелната инфекция при човека също може да е с безсимптомно носителство.

54

Дарвин

преди 3 години

Хората си мислят, че ще надвият природата. Сигурно и динозаврите са си мислили същото.

53

Анонимен

преди 3 години

Признаците и симптомите за безсимптомен Covid19 са конюктивит, липса на мирис, стомашни болки и непрестанно усещане за умора-----Безсимптомен със симптоми?Дървено желязо?

52

Няма значение

преди 3 години

Ама тоз пулмолог може ли да обясни защо в България ЕЖЕГОДНО умират 2000-2500 човека от пневмония? Той не може ли д ги лекува? нали е пулмолог? :)))

51

Дарвин

преди 3 години

Оставете природата да си свърши работата, както е било 4 милиарда години преди това.

50

до 45

преди 3 години

Има някои над 70+, където са по-здрави и от 35 годишни.Това с годините не е достатъчен фактор.Има много деца с хронични заболявания.Има и млади хора с по няколко хронични заболявания.Хората с диабет и наднормено тегло също са в групата на свръх рисковите.Има хора болни от злокачесетвени заболявания и са под 25 годишни. Възрастта не може да е критерии и гаранция за справяне с вируса. Това неизлизане също не е гаранция. Хората в домовете за възрастни в Испания никъде не бяха излизали-не се спасиха

49

Няма значение

преди 3 години

До АнонименАма как така симптомите на безсимптомния ковид-19 били намквиси? Нали е БЕЗСИМПТОМЕН? :)))

48

Дарвин

преди 3 години

Старите и ненужните са баласт за едно общество. Ескимосите пускат бабите да плуват на парче лед, ние им слагаме тръба за дишане. Пчелите изхвърлят търтеите преди зимата и те умират, но рода оцелява със запасите от мед.Има много примери от природата, не си мислете, че земята се върти около вас.

47

до Ванката

преди 3 години

Да карантинират тогава старите и хронично болните. Срината държава не е ли от значение?

46

Ванката

преди 3 години

Е, как да не е проблем заразяването в училищата!? Заразени деца - заразени родители - заразено общество. Видяхме, че и при хора без придружаващи заболявания вирусът може да убива и е непредсказуем. На руска рулетка ли ще играем с децата? Животът на старите и хронично болните не е ли от значение?

45

Анонимен

преди 3 години

Споко, ще стане като в Швеция, като измрат дъртите и пандемията ще свърши.Тик так тик такВъпрос на време.

44

Анонимен

преди 3 години

Ами карантинирайте хората на 70+ да не излизат никъде и да не се срещат с никой. Няма как да спираме цялата държава, ще настане хаос и анархия. Всеки 70+ да не излиза от вкъщи и ако бъде видян на улицата 200лв. глоба

43

Анонимен

преди 3 години

Срещу природата всичко е безсилно.

42

Човек

преди 3 години

Неспазването на мерките срещу корона вируса трябва да е криминализира и да се създадат специални звена на полицията и жандармерията от цивилни под прикритие които патрулират навсякъде да следят за хора които не спазват мерките.

41

Анонимен

преди 3 години

Дърти, болни и грозни да му мислят.