17

Batman

преди 3 години

До батьо виКазва се комунизъм. Те плюят по всичко българско и родно. Не виждаш ли как в Европа само нашите ни плюят? 90% от черните кампании тръгват от български комунисти или деца на комунисти. Не е ли ясно това вече на всички? Те мразят всичко освен лявата идеология.

16

Анонимен

преди 3 години

Просто закръгля. Реалният процент е 96,66 %.

15

батьо ви

преди 3 години

Не разбирам хейтът срещу Кубрат. Кое от това, което казва не е вярно? Кое не е позитивно и в крайна сметка на кого от вас, хейтъри, вреди? Хващате се за "97%" и се подигравате? Недостойно, господа!Погледнете нещата от друг ъгъл и вземете пример от Кубрат. Имаме профи-боксьор, който толкова много години не спира упорито да работи, за да стане световен шампион. И ще стане, защо да не стане, стига да е жив и здрав.Ама бил паднал от Кличко. Да, падна, но после отново стана и продължи нататък.

14

Анонимен

преди 3 години

Те брокерите после ще си го сметнат хехехе ако е 97 % то за победа за Пулев коефицента ще е 1,005 примерно хехе. А дано ама надали...

13

Сулев

преди 3 години

Чудя се на феновете му... За мен не е достатъчна причина, че е роден в същата държава като мен за да го уважавам. За да ти допада някой спортист то той първо трябва да е наистина добър, какъвто Пулев не е и никога няма да бъде, второ - трябва да има някаква харизма поне макар и да е ***. Стоичков също е *** ама няма база за сравнение.

12

Анонимен

преди 3 години

97% хм ..Значи както нищо няма да се състои Аз на сигурното му викам110,99%.

11

Анонимен

преди 3 години

Психологията на българина все още е .......робовладелска?!?!Не е истина тоя колко е просссст !!!!Де да знаеше че робовладелство в Бг никога не е имало.мЪтемЪтик, истУрик, филУсоф, психУлог.......УЖАС !!!Егати комедианта!!Типичен Бойко борисовец....

10

Народь

преди 3 години

ПУЛЬОВ ПРЕЗИДЕНТ !!!Тази гениалност в погледа, тази математическа дарба, само се хаби като боксьор!!! Нека е президент, да е министър-председател, да е всичко!!! велик е!! Да управлява вселената!!!!! обичами та!

9

Анонимен

преди 3 години

Може ли да попитам тоя тъпан КоврЪтЪ, по кой математически модел изчисли че шансът да има мач е 97%?!?!?!Да *** и Главанака просст!!

8

Totenkopf

преди 3 години

От една година поне все за този мач пишат как не им омръзна не знам само лъжи и фейкове за Смока.

7

Анонимен

преди 3 години

И тоя като Григор- ядат бой за пари!

6

Анонимен

преди 3 години

Пулев трябва да бъде по-агресивен и атрактивен в този мач. Да поработи сериозно над защитата си защото ударите ще бъдат тежки! Видя се че, Джошуа е колос на глинени крака. Един удар в целта и после е неадекватен.Това е шансът на Пулев да се върне в голямата игра! И когато говори за България и българите да се съобрази че, има и фенове от други държави и че, имаме поддръжка и от чужбина!

5

Анонимен

преди 3 години

Добре казано от Пулев! Вярно е това което казва но, трябват и дела!

4

Анонимен

преди 3 години

На 97% пердаха му е сигурен, на 3 % по- малко бой ще яде нашия.......

3

Анонимен

преди 3 години

Мачът бил сигурен на 97% ,но тези 3% процента е много вероятно да натежат н последния момент :)

2

Бау

преди 3 години

Ще е хубаво ако победиш, но едва ли. Ще се радвам и гордея много.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

успех господин ПУЛЕВ