18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Трябва да си много над нещата за да разбереш какво съм писал. Но понеже си много под затова ти трябват два коментара да кажеш едно и също.

17

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е либераст също като педофила байдън.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Ако си мислиш че това което минава в САЩ за "консерватор" е нормално грешиш. Всички съдии там са либерасти.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анономен 11Писал си пълни глупости.

14

Анонимен

преди 3 години

До АнономенПисал си пълни глупости.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Ролинг Стоун списанието са Super-Spreader of Stupidity, така че познават себеподобните си.

12

Анонимен

преди 3 години

До Велика АмерикаИнтересно че Ролинг Стоун списанието публикува статия: Trumps Saturday Night Rally Was a Super-Spreader of Stupidity. Последният митинг беше в Северна Каролина не в Северна Македония.

11

Велика Америка

преди 3 години

На последния митинг на Тръмп 30 000 души го изпратиха с възгласи "обичаме те". Когато бавния джо събере толкова хора ми се обадете.

10

Анономен

преди 3 години

До 9Понеже много ги разбирате нещата само да ви питам знаете ли на кои 2 природни закона е основана Америка?Понеже сигурно не знаете но се опитвате да покажете на другите че много разбирате от Америка да ги кажем-1 на закона на джунглата (по силният изяжда по слабият) и 2 на закона за баланса (+/-, бяло/черно, и т.н) Така и сега къде в 6/3 виждате баланс. 1 президент Тръмп не изпълнява последното желание на Рут и 2 ако той въобще номинира някой десен това би означавало че няма шанс за 2 мандат

9

Анонимен

преди 3 години

рут най-после ритна бакърчето. Тоя *** е либерастичен до мозъка на костите си, което е упадък и трагедия за САЩ. Върховния съд трябва да има съдии които държат на морал, семейни ценности и честно правосъдие, нещо което нито един либераст не притежава. Бай-бай. Сега стават 6/3 нормалните към ***. И понеже тези не могат да се уволняват и да се сменят докато те сами не напуснат или умрат, ще мине доста време докато либерастията се докопа до тях. Има надежда за Америка.

8

Ха-ха

преди 3 години

В нашата БАН били феодални старци...

7

Абе

преди 3 години

Три пъти чета и все "Тръмп ще номинира жена си"...

6

Анонимен

преди 3 години

ЕДНА ГОЛЯМА АКТИВИСТКА НА РАЗВРАЩЕНИЯТА И УБИЙСТВАТА ОТИДЕ ПРИ САТАНАТА.

5

Анонимен

преди 3 години

Автобиография на Тръмп:Произлизам от германско мошеническо семейство, занимавало се с проституция и алкохол през Златната треска. Баща ми е стар мошеник строител, увеличил откраднатите пари на дядо ми, отнемайки залъка на бедните работници.Аз построих Тръмп тауър много евтино, като принудих кмета на Ню Йорк да ме освободи от данъци.

4

Анонимен

преди 3 години

Не е за вярване, че има такива критерии. Тази тема профанизира. Президент да говори такива неща пред хора, да ги пита "Искате ли жена?", "Жените ми се нравят повече"... много е ниско.

3

Анонимен

преди 3 години

Дядо му от Германия продавал жени и алкохол на златотърсачите през Златната треска. Баща му строил блокове за работническата класа с държавни субсидии.

2

АнонимеН

преди 3 години

ТОЛКОВА ЛИ НЯМАТЕ НЯКАКВА НОВИНА, ЧЕ ПОСТАВАТЕ ТАЯ ГЛУПОСТ!!ФЕМИНИЗМА ВЪВ ФАЩ ОТДАВНА ОТМИНА!ЖЕНА, МЪЖ ИЗВЪНЗЕМНО ВСЕ ТАЯ

1

Христо Христов

преди 3 години

Днес никой не гледа качествата, а между краката.Ценности.ПП. Даже качеството на това между краката не е важно.