85

До 88

преди 3 години

В случая с нашите болници не е много сигурно кое е по-добре - да те лекуват или да оставят на времето да те лекува.

84

Смях

преди 3 години

Тоя шеф на кардиологията ли да слушам? Мутафчийски 2!Само да кажа,че втората вълна в Германия я виждат само Меркел и здравният им министър.Показват му графиката на държавният Институт,където числата отиват надолу,а здравният им министър казва НИЕ ЗНАЕМ!От къде?От бившите му работодатели в частна банка!А ние спорим по чатове!

83

до 74 от славянин

преди 3 години

''Колкото по-голяма е една лъжа, толкова повече хора ще повярват в нея""Адолф ХитлерПод ''хора'' в този цитат се има предвид ''зомбита''!

82

Анонимен

преди 3 години

С тази липса на мерки 100% ще станем като Белгия и масово заразени и липса на места в болниците и който е над 70 години не го приемат в болница и така

81

до 84 от славянин

преди 3 години

В болница за да се ''лекувам'' не съм влизал от април 1995-та! Това достатъчно ли ти е!?

80

Анонимен

преди 3 години

Оставете зомбитата да си се трепят като искат, нормалните хора искаме мерки докато вирусът не отшуми и можем да си работим от вкъщи.

79

Анонимен

преди 3 години

До МАЙТАПЧИЙСКИТе се ваксинираха вече, бе! Нема да измрат. Сега трябва да спасяваме себе си.

78

анонимен

преди 3 години

Славянин, ти първи ще се набуташ в болницата и съвсем няма и да питаш кой вялвал и невярвал. Аз смятам, че икономиката не трябва да се спира по никакъв начин, а мерките да са приемливи и нестресиращи, както е напр. в Израел. Мисля, че постепенно ще отзвучи, но по-бавно от другите. С ваксината дори и имунитет за три месеца има надежда.

77

Анонимен

преди 3 години

Аз ползвам само личният си автомобил, градски и таксита не ползвам, в магазина винаги съм с маска и ръкавици, у нас дезинфекцирам със спирт дръжки на врати всичко.

76

анонимен

преди 3 години

Може с не толкова строги мерки и никакво затваряне на икономиката, но българинът е толкова задръстен и плоскоземец, плоскомозъчен и т.н., че и слаби мерки не ще. Като ви чете тук човек, ще рече, че сте затворени с десет катинара в мазето, не мърдате от къщи и сте с поне три скафандъра. Осведомете се и разберете, че ние сме с хлабави мерки, а шведите ги спазват и без никой да им ги е налагал!

75

до 78 от славянин

преди 3 години

''Разпуснете училищата, както и фирми, предприятия и заводи. Здравето е най-важно, всичко друго се оправя.'' И какво ще папате короназомбитата тогава, тиквичке!? А относно здравето - короназомбизмът е неизлечимо заболяване!

74

Анонимен

преди 3 години

Вече половин година някакви форумно мутафчийчета ни плащат как щяло да стане страшно.И все не става.

73

до 77 от славянин

преди 3 години

''Трябва пълна карантина и КПП-та иначе ще стане страшно.''И след такива мерки какво става с икономиката и живота на хората, тиквичке!? Короназомбитата сте толкова дълбоко декортикирани, че ви е останал мозък, колкото да имате перисталтични движения!

72

Анонимен

преди 3 години

До славянинМаските са в задния джоб.

71

Анонимен

преди 3 години

Патрона с пълната карантина и КПП-тата вече го изгърмяхме. Сега сме по гол зaдниk пред опасността. Не очаквай,че някой ще срине и без друго вече сринатата икономика за теб,защото си празноглaв и иска да те защити.

70

здравето преди всичк

преди 3 години

Също забрана на градски и междуградски транспорт, таксита, всеки с личния си автомобил!!

69

Анонимен

преди 3 години

Разпуснете училищата, както и фирми, предприятия и заводи. Здравето е най-важно, всичко друго се оправя.

68

Анонимен

преди 3 години

Трябва пълна карантина и КПП-та иначе ще стане страшно.

67

славянин

преди 3 години

Половината софиянци били с маски!? Не става ясно обаче къде са с маски - у дома си ли, на улицата ли, или в хипермаркетите!?

66

Ханибал

преди 3 години

До 74Напротив,никакво дъно не съм ударил. Живея си нормално,в чужбина за съжаление, защото у дома няма нищо нормално заради такива послушковци и роби като теб Тиквената Хунта ви прави на и.д.и.о.ти!! А дали ви прави или сте си такива?