26

***

преди 4 години

Бивши доносници сътрудници на ДС обясняват, че били "романтици"... затова мислели само за "правата и свободите" а не за икономическото устройство на новата държава... Баламосваха с общи антикомунистически лозунги, докато номенклатурата "приватизира" на тъмно. Сега децата/внуците на тая номенклатура искат да разгърнат ново преразпределение. Пак общи лозунги, пак без детайли, пак само "оставка пък после ще видиме".

25

Анонимен

преди 4 години

"Докато имало електорат, който за кебапчета гласува, така щяло да бъде" Абе хора, вие осъзнавате ли, че за някой е изключително жизненоважно да сложи нещо на масата и да изкара днешния ден и му е все тая кой ще е на власт??? Я ми кажете това ще има ли смисъл, ако всеки излезе да гласува, вместо да ходи за риба или гъби??? Отговорът е ясен. Стига сме търсили проблема другаде, той е в самите нас.

24

държавност значи

преди 4 години

Искахте да крадете заедно с червените,пък те като ви преметнаха и сега пищите,а!?

23

Христо Христов

преди 4 години

Тези агенти от дс и сътрудници на луканов трябва да умрат в забвение и безименни гробове.Защото те предадоха народа за личен интерес.

22

Анонимен

преди 4 години

30 години лъжи!

21

Анонимен

преди 4 години

"Ние предпочетохме тогава човешки права, вместо всеобща трудова заетост и един приличен среден стандарт. Оказа се обаче, че свободата на словото и свободата на пътуванията не пълнят хладилника."Гениално прозрение. Това след като олекнахме с 2 милиона души ли го осъзна?Вие подписалите гладни със сигурност не сте стояли, но ми е интересно как така сте решили, че имате правото да решавате съдбите на милиони българи и да "предпочитате" вместо тях?

20

Анонимен

преди 4 години

"Ние с икономиката много не се занимавахме, откровено казано. Гледахме така тези главни неща за права, свободи и прочие. А с икономиката се занимаваха други хора, които добре се занимаха и станаха първите богаташи сега, казва д-р Берон."И въпросните богаташи в момента предлагат нова конституция която да ги направи още по-богати. Гениални сте.

19

Ямболски цървул

преди 4 години

Комунизма ще се окаже ангел пазител пред демокрацията от 30 години.

18

Ямболски цървул

преди 4 години

До 19Или аз си мислех,че демокрация е свобода на народа,а то се оказа-деспот над народа.

17

Старозагорец

преди 4 години

Мене повече ме кефи лихтенщайнската система.

16

Анонимен

преди 4 години

Лъжедемократите, същите като Боко Тиквата, провалиха европейското бъдеще на милиони български граждани и ви принудиха да направите преход към африканска мизерия. Вижте си колите, вижте си заплатите, вижте си хладилника и си отговорете честно - наистина ли искате тези феодални мафиоти да ви управляват и да ви пишат конституцията?

15

Варненец

преди 4 години

Най-несправедливата система е мажоритарната. Има си немска система.

14

Анонимен

преди 4 години

"Всеки месец трябва да я тълкуват едни оракули от КС.Толкова е скапана ,че трябва да се тълкува."Това е всяка конституция в света. Особено, ако е писна перди 200 години. Впрочем, най-старата е американската конституция ...

13

нема лабаво

преди 4 години

Всеки българин е роден за депутатин,министЕр и президентин!Много кадърен народ,...хм...таквоз!

12

МНЕНИЕ

преди 4 години

Мафията използва СДС - активи за стотици милиарди долара бяха продадени за няколко милиона лева - чрез Закони гласувани от Депутати на СДС ,Вечен Позор ще тегне над СДС и всички негови сътрудници , симпатизанти и гласоподаватели .

11

Анонимен

преди 4 години

И какво се хвали с тая конституция дето всички искат да сменят?Всеки месец трябва да я тълкуват едни оракули от КС.Толкова е скапана ,че трябва да се тълкува.Поредните юридически *** са я списвали!Не ви трябва конституция, а читав народ.Вижте англичаните. Конституция не им трябва!

10

Анонимен

преди 4 години

Ми, да не си я подписвал, бре !

9

Анонимен

преди 4 години

При комунизма, който не беше комунизъм, даже и социализъм не беше, ами планов държавен капитализъм, държавата беше единствения капиталист, България беше сред 30те най-развити икономики в света и българите живееха на средно европейски стандарт на живот.

8

Анонимен

преди 4 години

За 30 години демокрация и западно партньорство България стана първа по смъртност в света и бедна като държава от третия свят.

7

Анонимен

преди 4 години

Тече една гнусна реабилитация на комунизма и на ченгесари и комунисти.Тоя не прави изключение!