38

Анонимен

преди 3 години

38, ти баща си недей да учиш как се правят деца, гледай ти да не настъпиш мотиката и някой да излекува тебе...

37

Естет

преди 3 години

Вируси е имало и ще има...Колко хора умряха в България от онкологични заболявания, инфаркт или инсулт от март месец насам?А колко от тях не потърсиха медицинска помощ навреме точно заради масово насажданата психоза към този вирус?Ще дойде време, когато на тези, които създаваха паника, ще им се потърси отговорност...

36

Анонимен

преди 3 години

13 000 във Франция за вчера... Тук вероятно ще има скок през ноември. *** да му мислят след ,като сега им е трудно с маски в затворените помещения ,а тогава ще са и за навсякъде задължителни.

35

Юсуф помака

преди 3 години

Пропаганда!

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Гледай тебе някой да не те излекъва завинаги с мотика в главата.

33

Анонимен

преди 3 години

39, давай мотиката. Ти къде видя смъртоносен вирус около теб, къде видя някой без маска, ти самия мъкнеш маска. Е, сляп ли си, че не ги виждаш? Не е нужно да си специалист,за да разбереш, че те правят на гибон.

32

Вуте

преди 3 години

Язе се имунмизирам с вино и ракия.

31

Анонимен

преди 3 години

Само дрънкала с големи уста в коментарите.Хем наакани, хем големи.Не всичко, но повечето. Не признават вируса, не искат мерки, но иначе по-компетентни от СЗО и баба Ванга, взети завдно.Само мотика за вас, по-голяма. 12-ти номер. Тя ще ви излекува големите уста, цъpвyлaнкoвци безподобни.

30

До Пешо

преди 3 години

Комунизмъ явно лекува короната или прави имунитет на робите. Също и в СК няма заразени.

29

Пешо

преди 3 години

Някой трябва да попита китайците как пребориха короната, имат по 20-30 души ден. Сигурно крият нещо от нас, а уж сме глобален свят, при тях изчезна, а в Европа, която е наполовина на тяхното население има десетки хиляди случаи..

28

Анонимен

преди 3 години

Статич с НУЛЕВА полезност.

27

Швеция

преди 3 години

Нали имат строги мерки и носят маски, защо така???Нещо май мерките са само терор на населението като при комунистите в Китай.

26

Анонимен

преди 3 години

До 31. Не е пророческо. Вече е факт. Но някои не се даваме лесно.

25

Анонимен

преди 3 години

27, пяна пускаш от злоба. Може и ракията ти да е по-вече. Маски не нося. Пречат ми.Не носи и ти.

24

до 25 от славянин

преди 3 години

''*** и изпържените мозъци от конспирации мучат във форума като данаци, че няма вирОЗ, лочат бири из парковете и висят по улуците като глухи кyчки. На такива само работа без пари в интензивните отделения, докато измрат от вируса до крак.''Ами проблемът ти много лесно би трябвало да се реши - носи си парцала на лицето до очите, за по-сигурно върху него си сложи и шлем, за още по-сигурно си сложи и ръкавици, а за съвсем сигурно пий по три пъти на ден белина за вътрешна дезинфекция!

23

Анонимен

преди 3 години

Грешиш 25. Седим си вкъщи, а навън сме без маски. И сме здрави. С маските бяхме болни. Ти защо носиш маска?

22

Анонимен

преди 3 години

У нас е същата картинка.*** и изпържените мозъци от конспирации мучат във форума като данаци, че няма вирОЗ, лочат бири из парковете и висят по улуците като глухи кyчки. На такива само работа без пари в интензивните отделения, докато измрат от вируса до крак.

21

Анонимен

преди 3 години

До славянин от 24: ок. Така е. Проблемът с тази измислена пандемия обаче си остава и то в световен мащаб. И точно такива слабоумни масконосители спомагат за това.

20

до 24 от славянин

преди 3 години

''Славянин, правиш си гаргара с тях и им гледаш сеира. Те кълват и набират здраво. Според мен са с основно образование''Така е, подигравам ги, но според мен просто са си природно ***, освен че са зомбирани, защото образованието само по себе си не може да ги направи умни! Има необразовани хора, но природно интелигентни и много по-интелигентни от природно тъпият образован!

19

Анонимен

преди 3 години

Славянин, правиш си гаргара с тях и им гледаш сеира. Те кълват и набират здраво. Според мен са с основно образование.