118

Моряк

преди 3 години

Яяяя наш Годжи май се научил да кара водно колело, пляс пляс *** ръиш ли, щом е хонорис кауза, "мнохо яко" ще да е пляскал

117

Коко

преди 3 години

Какво щяхме да правим без генерал майтапчийски кой ще ще да ни говори за катафалки ковчези трупове и прочие неща за щастие които не се случиха и не благодарение на неговата некомпетентност а на това че вирус има ама той служи за крадене на пари от еврофондовете съд за набедени генерали като него

116

Безумните реакции

преди 3 години

срещу Мутафчийски само доказват, че българите неизлечимо са поразени от синдрома на Дънинг-Крюгер. Или казано по нашенски, на всяко гърне мерудия и на всяко шише тапа.

115

Анонимен

преди 3 години

Тоя клоун още ли го пробиват...

114

НЕКОЙ

преди 3 години

Мутафчия, призовавам те да се бием до смърт. Дори ще имаш право на две ками. Аз с голи ръце. Ако ти победиш-ше бъдат твоите мерки. Ако аз победя-мерките отпадат и се спира говоренето за тази настинка.

113

Брао бе Генераглисти

преди 3 години

Gлистерал Аналовичи Презервативнетсон,Ако нямахме такива бойци и командири които о-време се хванаха дружно с курана вируса и по този начин серьознп нарушиха конспиративната теория за ликвидиране на пенсионерите в България за да може с останалите пенсионерски пари в бюджета да се използват за маски, ръкавици предпазители от курана вируса

112

Златена

преди 3 години

Добре, че беше генарал Мутафчийски да ми каже да си мия ръцете след акане.Дано стане президент и да забрани на тъпите българи да излизат навън завинаги.

111

Леле

преди 3 години

До Минка:Браво, много точно казано за проклетата ваксина! Изчадия, които са срещу човечеството и дано си го получат подобаващо!

110

Анонимен

преди 3 години

Из род...

109

Анонимен

преди 3 години

Тъпa_ мутра ченгеджииска

108

Анонимен

преди 3 години

Съседната статия за ефекта Дънинг-Крюгер много добре обяснява болшинството коментари тук.

107

Др. Охо Бохо

преди 3 години

Баце май нарочно събира такива около него. Казват му фрейминг в психологията.

106

Бай Кор

преди 3 години

Генерал, майор,доктор, моктор, хонорис, монорис, хирирг, мирург...на баба ми хвърчилото.....плешив ***

105

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяха предпазните мерки, за които настояваше ген. Мутафчийски, щяха да умрат много българи, за радост на Мардаров.

104

Анонимен

преди 3 години

94Защото епидемиологат Мардаров, искаше да умори нацията, за да създаде стаден имунитет.

103

Чочо

преди 3 години

Тука пишещите са от" академик"нагоре - как да се мери генерала с тях . смяяяяяяях

102

бг

преди 3 години

Ген. Мутафчийски много добре знае, че в училищата нито дистанция може да се спазва, нито маски се носят, а и никой не си прави труда да мери температурата при влизане в школото. Дори дезинфекция не се прави между първа и втора смяна. Няма контрол, пълна пародия!!

101

Идиотт

преди 3 години

Тоя му хлопа дъската.

100

Анонимен

преди 3 години

я, ама генерал - изпълзял - паникьора

99

до 94 ти

преди 3 години

Специално за теб, ще ти обясня.Епидемиологичните мерки са по скоро организационно методологични, и нямат пряка връзка с върхови открития в областа на микробиологията и вирусологията. Главния лекар на армията, е всред най опитните в прилагането на тези мерки, в предвид това, че не трябва да се допуска разпространение на епидемии, които могат да доведат до невъзможност за изпълнение на основни функции. При 30% не боеспособност на личния състав, формированието е безполезно.