36

moja strana

преди 3 години

България е по-уредена държава от Русия, а руснаците идват да ни работят тук. Българите пътуват и работят свободно в ЕС, а руснаците се редят за визи, като останалите страни от третия свят.

35

tibe

преди 3 години

Щом има толкова жлъч от съветофилите във форума, значи добре си върши нещата.

34

abv

преди 3 години

Бъдещият президент на демократична Русия вече е на крака.Само *** беснеят

33

мечтиииии

преди 3 години

До Анонимен33 тоя може да е "президент" само в кварталната кръчма или в нечий болен мозУк!

32

вълшебството новичок

преди 3 години

Начи, освен че беше парфюм и едни в Англия се парфюмираха щото го намериха в парка, сега излиза, че е почти гениален и полезен стимулант - тоя "пунта мара"я как е цъфнал!

31

Анонимен

преди 3 години

Бедна е фантазията на тираните та не могат да си представят какво ги очаква в близкото бъдеще. Бъдещият президент на демократична Русия вече е на крака.

30

Защо?

преди 3 години

Защо не питат Навални, коя е Мария Певчих? Защо тя е спяла заедно с него в хотелските стаи по време на пътуването в Томск, а съпругата му е била отделно от тях? Защо Мария Певчих е пътувала от Омск до Москва отделно от Навални и не е била в медицинския самолет? Защо в Москва изхвърлят от този самолет съпругата на Навални и до Берлин го придружава Мария Певчих? Защо Мария Певчих, веднага след пристигането в Берлин тръгва за Лондон, където живее? Вярно ли е, че тя е агент на МИ-6 и е връзката между британските служби и Навални? Възможно ли е тя да е вкарала в самолета бутилката за вода с новичок

29

в следващата серия

преди 3 години

В следващата серия, Навални ще се върне в Томск, където отново ще го отровят, самолетът отново ще кацне в Омск, където ще го спасят, и отново ще го закарат в Берлин, където Мария Певчих ще пробута в навалицата бутилката от вода с новичока, за да докажат, че руснаците са виновни за всичко, и отново ще го спасят, след което отново ще го върнат в Томск и т.н.

28

голяма каша

преди 3 години

Немците забъркаха голяма каша. Ако пуснат Навални да си ходи в Русия, ще трябва да му дадат епикризата, която Меркел така старателно крие. И тогава ще се разбере какво точно е станало. Връщането на Навални ще означава, че не го е страх от "кремълските убийци", защото не са го убивали. Ако го "убедят" да остане в Германия, той от "главен противник на Путин", ще се превърне в един от многобройните безлични руски емигранти, ще му спрат парите, няма да ходи на почивка в скъпи западни курорти, и дъщеря му няма да следва в Стендфордския университет.

27

торба с лъжи

преди 3 години

Само да припомним, че от Шарите вече един път излъгаха. През 2003 г. обявиха, че тогавашният украински президент Юшченко е бил отровен от диоксин, което се оказа лъжа. Юшченко не позволи да му вземат кръвна проба.

26

Доналд Тръмп

преди 3 години

Изглежда по свеж ,след дозата

25

Анонимен

преди 3 години

Дори и с този неуспех государството е на първо място по унищожаване на собствените си поданици.

24

Анонимен

преди 3 години

не си купувайте руски новичокне става за нищоедин продажник не може да съборикупете си американски новичок

23

Анонимен

преди 3 години

Крепостните освен пари нямат и действаща мухоморка.......мъка.

22

Патриот

преди 3 години

Стига американска пропаганда!

21

Анонимен

преди 3 години

По колко Новини ви карат да крадете и поствате в тоа сайт?

20

Анонимен

преди 3 години

Как бранят майка Русия по**длогите във форума. Комунист срам няма. Нагли, нагли...

19

Тео

преди 3 години

Да се оправи човека, но и на всички е ясно, че това не е дело на държавата Русия. По-скоро някаква вътрешна работа в неговата организация. Много хора от неговата гилдия го искат като мъченик. Смешно е да се мисли, че ако от ГРУ го искаха мъртъв, особено на тяхна си територия, нямаше да е мъртъв. А сега ми говорят как нашия се е заразил от шише минерална вода?!? в хотела?!? където е бил. И се е разкарвал натровен с новичок 5-6 часа преди да му прилошее. Да бе ... повярвах!

18

доста свеж измамник

преди 3 години

До Анонимен Хубаво е че си май БАБОФИЛ вместо съветофил - факт е , че тоя мошеник никога не е бил ОТРОВЕН и това си личи отвсякъде....Много наперено крачи, но напрадно се надяват другарите му отровители, че някога ще стане нещо... и за *** на каца за зеле не става..

17

ГЕРБ иде от ГРЪБ

преди 3 години

две мнения по въпроса няма какво този екземпляр би бил правил ката червеноармеец през Втората война,майна.Тоя щеше да задмине и Власов и украинските и литовските фашутки.Явно дядо му си е пишел преди войната с непознато геносенче от Първа Берлинска гимназия,та после като се срещнали на Елба се прегърнали и дълго единият бил с гръб към другия,а после се сменили,а поради спецялни отношения към спецялните групи в БГ,60 години след войната била създадена ГЕРБ от банкянски внук на войник яхан в окоп