71

гост

преди 3 години

Изборите не бяха честни. Резултата ще е по-малко гласове от провалените ГЕРБ. Цепете БСП-то и правете наново всичкото. Нинова е соросоидка, дори може да не е българка по етнос.

70

Анонимен

преди 3 години

Тя че спечели честно изборите е факт, но трябва максимално бързо да изгони от партията Гергов, Станишев, кариеристите Янков, Кире Марката от Неврокоп, Жаблянов и десетината стари червени велможи! Друг начин няма, иначе язък за гласовете, които социалистите дадоха за крушовченката!

69

Народе, защо спиш?

преди 3 години

На 28 год. Нинова е изпълнителен директор на Техноимпекс и председател на съвета на директорите на Техноимпортекспорт . Наглостта на тази кариеристка няма граници!

68

Анонимен

преди 3 години

Сигурна съм е не е честно, но вече е факт. Корнела пак изнуди някого. Май държи доста компромати за бившите си авери - бизнесмени и съпартийци с *** *** и те щат не щат ще я приемат, къде ще идат? Тя така спечели и първия път. Оня се опита да я разобличи но не успя. Сега вече никой не се и пробва. А само от догадки полза няма. Трябват доказателства а няма кой да ги осигури. така че кака пак спечели. Така е то...

67

Е ..КАК БЕЕЕЕ...

преди 3 години

КАК ДА НЕ Е ЧЕСТНО .....ТОВА Е "БСП-ШАРЛАТАНИМПЕКС"...?!ТАМ ВСИЧКО Е НА "ЮНАШКО ДОВЕРИЕ"!!!ТАКА СЕ ПЕЧЕЛИ ПО "КОМУНИСТИЧЕСКИ".....ИНАЧЕ , НЕ!!!

66

до 63

преди 3 години

Написаното от вас разчита на хорското невежество.Може да се направи и сега справка за фалитите на държавата Италия. Тя и сега РАЗЧИТА да има пореден фалит, за да и се изчистели дълговете. Италия има огромен дефицит. Който и ЕС не може с никакви финансови средства да покрие, а и не иска да опитва, защото им е държавна политика. За задлъжнялостта на Щатите хем се говори, хем не. Цял свят буквално ги спаси преди десетина години. Българи също. Те са проблемът.

65

Анонимен

преди 3 години

Госпожа Лъжа и честност. Две взаимно изключващи се понятия.

64

Радеф е Тъпанар

преди 3 години

До Тончо"Комунисти и честност-магаре и оперна музика". Магарето по-може да стане солист на операта, отколкота комуниста честен.

63

Тикволандия

преди 3 години

Красимир Янков има процент близък до нулата, но не Корнелия Нинова му е виновна за това. Откакто Корнелия Нинова е председател, БСП удвои броя на депутатите си в НС, увеличи броят на кметовете, излъчи успешна кандидатура за президент. Затова гласуват за нея. С нея БСП върви напред.

62

Бай Тошо

преди 3 години

До Анонимен"Нинова и честно - това е нещо като бял афроамериканец". Може и "Дървено Желязо", както казваше една също много честна г-жа Мая Костинбродская.

61

куку

преди 3 години

Тази не е била честна отдванадесет гидишна

60

Анонимен

преди 3 години

Наскоро по БНТ в "Български хроники" по Стефан Цанев един от филмите завършваше: След смъртта на Самуил Василий *** завзема България, като запазва нейното устройство и управници. Който му се подчинява и се отрича от българското, бива възнаграден, който се противопоставя, бива ослепяван.Така земята българска се пълни с предатели и със слепци.

59

Анонимен

преди 3 години

На каквото ще да е, един лидер трябва да е енергичен, да е деен, да е отворен към хората.Въпросният господин не е.

58

Анонимен

преди 3 години

Честни избори и комунисти, абсолютно несъвместими понятия. Някога Т. Живков все печелеше с 90%......

57

Тончо

преди 3 години

Комунисти и честност-магаре и оперна музика.

56

Анонимен

преди 3 години

ЩОМ ГЛАСУВАЛИ С БЮЛЕТИНИ И ПОДВИЖНИ УРНИ- ЗНАЧИ ИЗБОРИТЕ ЧЕСТНИ- Е ТЕ ТАКА ЩЕ БЪДАТ ИЗБОРИТЕ И ПРЕЗ МАРТ.

55

Чесно загубилите

преди 3 години

По-скоро Добрепръдев, Янйчникоф и Желатиняроф да си разследват дали пък те са загубили честно. Нинова си спечели на фона на чесно загубилите.

54

Анонимен

преди 3 години

НЯМА ЕДИН КОМУНИСТ, КОЙТО ДА НЕ ЧЕСТЕН- ВСИЧКИ ДО ЕДИН СА ЧЕСТНИ- ЧЕСТНО ОГРАБИХА 16 БАНКИ, ЧЕСТНО НАПРАВИХА НАД 2600% ИНФЛАЦИЯ, ЧЕСТНО НАПРАВИХА 1ДЛ- 2965ЛВ,ЧЕСТНО НАПРАВИХА МИН ЗАПЛАТА 1.8ДЛ, А СРЕДНА 3/5ДЛ, ЧЕСТНО СИ РАЗДАДОХА ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА ПО 1ДЛ, ГЛАСУВАТ ЧЕСТНО, ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕРЯВАТ- НЯМА ПО ЧЕСТНИ ОТ КОМУНИСТИТЕ В БСП- ЗАТОВА КАРАТ МАЙБАХ, РОЛС, САМОЛЕТИ, ЯХТИ, ДВОРЦИ, ХОТЕЛИ- ТЕ СА ВСЕ ХУБАВИ ХОРА И МИСЛЯТ ДЕНОНОЩНО ЗА БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ.

53

Анонимен

преди 3 години

Значи Лукашенко печели със79,7% и според запада е манипулация.Нинова печели с над 81% е консолидация.А сега *** ги разбери на кого да вярва човек.

52

Анонимен

преди 3 години

Банкрутирали са всички страни в обсега на САЩ в Латинска Америка. Включително Чили.Неотдавна целият свят стана свидетел на многодневните бунтове. Турция се опита да излезе от обсега на САЩ и все още и е много трудно. Все капиталистически страни.За мен въобще не е за хвалба, че българка е в челото на МВФ. Там е една от главите на змея. Бъдете така просветени да не свеждате света единствено до близките 500 -1 000 км.