55

кгб

преди 3 години

Винаги хората настиват есента а сега му викат "втора вълна".Ако спрат тестовете всичко ще се нареди.Българите позволиха да им прилагат *** мерки даже съсипаха дечицата-ние сме овце...те това е!Лекарите също могат да спрат тази измама,не трябва да са "лекари"като ония нагли по тв.Прочетете за Д-р Стефан Черкезов-истински лекар.

54

123

преди 3 години

Хората ако продължават да се подчиняват на тея ковид измамници ще бъдат унищожени.

53

Пен

преди 3 години

Ехх този вирус... страшна работа..... Човек няма симптоми, чувства се добре ама теста като е положителен трябва да се лекува или изолира няма как...... Тоя "вирус" вече е основното ястие а "глобалното затопляне" и "мигрантите" вече са само лека гарнитурка.

52

Роза

преди 3 години

Разбира се, че вирусът е реален.И никой не знае предварително как ще реагира организмът му на заразата и дали точно в неговия случай вирусът няма да се окаже фатален.Елементарната предпазливост няма да навреди на никого,а внякои случаи може да се окаже животоспасяваща.

51

Анонимен

преди 3 години

Мога ли да го натикам на автора които е измислил тия глупости

50

Боко с милиардите

преди 3 години

Защо не разреши безплатно тестване ,отиваш и се тестваш ,без лични лекари без врътки ,нали милиарди тегли заради короната ,е те това е профилактика...

49

досега колко

преди 3 години

Министри от ес починаха от короната--значи лечение има .....и колко милионери и милиардери....явно само обикновените хора са със съпътстващи заболявания ,а защо не побързат с ваксината...

48

Ох Боже

преди 3 години

Добре нека да няма строги мерки и ситуацията в цяла Европа да се влоши.Но не вината не е на Европейския съюз а на хората в Европа мислят си и започват да си вируса е измислица и не спазват мерките.Подценяват жестокостта на вируса и после се заразяват ако искаме да сме здрави и близките ни да са здрави трябва да спазваме ограниченията.Тично сега трябва да сме отговорни и дисциплинирани.

47

Анонимен

преди 3 години

С половин уста се се споменава най-важното нещо: 99% от хората с положителни проби НЯМАТ НИКАКВИ СИМПТОМИ. За какво заболяване говорим изобщо?

46

За Беларус и Лукашен

преди 3 години

Надявам се всичките тези плюсчета, дадени за положителни постове за Лукашенко, да са на платени ***. Иначе остава да има доста заблудени и лековерни хорица... Колко добре да е и какъв рай да е там при положение, че откакто този бащица е там, заплатите си стоят стабилно на 150-200 долара, всеки опит за излагане на дефектите на режима му е смазан (понякога брутално) и за капак на всичко десетки хиляди, при това млади, хора искат той да си замине незабавно?! Мислете малко! Поздрави!

45

Анонимен

преди 3 години

До 345Познаваш ти..... а аз съм ядрен физик

44

Анонимен

преди 3 години

Този вирус си прави каквото си иска. Лятото беше в отпуск. Някъде по гръцкото черноморие, пропусна сбирката на гроб и на прокурорите. Реши с пълна сила да се завърне след лятната почивка и 2 месеца + протести

43

До 43

преди 3 години

Абе овча мисъл не Фед а СЗО са му предлагали пари. ***... чул недочул... приказва

42

345

преди 3 години

до 42Трябва да се разболееш или твой близък да умре за да повярваш, че вирусът е реален. Вирусът наистина съществува и никак не е безобиден.Аз познавам и болни и починали.

41

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко открито излезе и каза - От ФЕД ми предложиха пари за да въведа карантина! Но очевидно Лукашенко, не е толкова продажен, колкото са масовите политиципо света.

40

Анонимен

преди 3 години

Вирусът се завръща в медиите.В реалният живот, никакъв го няма....Само лъжи и пропаганда..

39

Шопо

преди 3 години

Жалко е, че умират хора,но се видя,че маските не помагат! Някъде другаде ще да е причината!

38

Анонимен

преди 3 години

Камелия ама крадло Фелацио можеш ли?

37

в такъв случай

преди 3 години

Няма начин световните организации да не поискат нещо масово и сигурно нашия отговорник ще е лоялен.

36

Анонимен

преди 3 години

Е,в Китай ,май няма ,а ЕС има )