94

Анонимен

преди 3 години

ЕС е велик и ще изгони мутрата

93

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е Гешев да бръкне отново в "гнездото на осите" - Президентството !

92

Тошко

преди 3 години

Мечтата на Елена Йо. да злепостави БГ. и конкретно ББ е силно преувеличено, че ще се осъществи. ББ и БГ са фактор в ЕС за разлика от Йо. и БСП, дори и ПЕС!

91

Американ

преди 3 години

По кухо дрънкане от това на тази "статия" не бях чувал...

90

Койкой

преди 3 години

Кой направи долара 3000лева ,кой обра пенсионния фонд ,кой преватизира България ,това с Борисов е пред изборна мръсотия на Бсп

89

Христо Христов

преди 3 години

гледам некви политактивисти се опитват да изкривят истината, че:- атлантикът соломон паси помогна на луканов да спаси бкп от разпад;- плевнелиев в 3ти курс на вмеи беше партиен активист;- атлантикът николай младенов беше галено дете на лидера на бкп - вуйчо му петър младенов; - бойко борисов открито заявяваше, че си пази бкп членската книжка (което би му правило чест, ако не си извъртя задните части).

88

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Коя пък е тая?

87

Анонимен

преди 3 години

Eс веднага ще промени мнението си ако тук начело застане лидер който не изпълнява кротко и послушно всичко което му се свежда от Брюксел и който се ръководи от интересите на България,но Брюксел може да бъде спокоен такъв явно още не се е родил !Много хора бъркат ЕС с Москва. Това са предимно неадекватни комунисти.

86

Анонимен

преди 3 години

весека чернева/нарочно с малки букв/психодясна ноболшевишка българомразка продажница,СПОРЕД ТАЩ РАЗБИРАЧКА ИМА ЕТНИЧЕСКИ МАКЕДОНЦИ и България е виновна за всичко!Да върви по дяволите.Омръзна ми вече от тия майкопродавци леви и ЛЕВИ!

85

Я па ти..

преди 3 години

До Анонимен 76 Не става.Пистолета и бутафорен и стреля с вода.

84

!

преди 3 години

Големи умници има в сайтовете. ЕС е свръх държава от конфедаративен тип и това се знае от всеки здравомислещ демократ. Каква България ги гони някой. В един друг сайт един развива теории за трета българска държава и някакви празници. БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ ЕС и трябва да празнува. 1- Деня на независимостта 10.11.1989 г. от СССР. 2- деня на съединението 02. 01. 2007 г. с ЕС. 3 - 09. 05 ДЕНЯТ НА ЕВРОПА. Останалите са празници на разни блеещи в облаците комунисти и фашисти.

83

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/81Забрави дА добавиш, че най-големите евроатлантици са най-любешите бкп. От соломон паси през плевнелиев до тиквата, че и евроатлантика митов, всички са любили бкп и бкп ги е любила.

82

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/89Нормалните и кадърни работещи хора разчитат на себе си. Мързеливите и некадърните разчитате на ес.

81

Анонимен

преди 3 години

До 85Ти живееш за себе си, ама без ЕС ще питаш къде cерат гладните !

80

Лили Барута

преди 3 години

След дъжд,качулка - айде няма нужда ЕС да рони крокодилски сълзи ами да си скрият Тиквата и още най малко 6.000 предатели и продажници!!!

79

Анонимен

преди 3 години

щял....:)

78

Анонимен

преди 3 години

Eс веднага ще промени мнението си ако тук начело застане лидер който не изпълнява кротко и послушно всичко което му се свежда от Брюксел и който се ръководи от интересите на България,но Брюксел може да бъде спокоен такъв явно още не се е родил !

77

Хм

преди 3 години

Ние заради ЕС ли живеем или заради себе си???Народ,който не може сам да кове бъдещето си е обречен!

76

явно говориш

преди 3 години

До 82Анонименот името на партия герб...защото наистина успяхте да забогатеете за сметка на държавата. но народа иска законност, ниска корупция, развитие на икономиката и повишение на заплатите ЗА ВСИЧКИ а не само за държавните служители и даскалите искаме и политици в затвора за корупция и т. н но нищо от това НЕ Е постигнато

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Не че аз съм много грамотен, все пак съм израснал в различни условия, но си личи че си фен на Баце, по правописа ти :)))