10

Анонимен

преди 3 години

Тръмп може да си обещава каквото си иска само че със стари к****и нов бардак няма как да стане. Докато (без значение републиканци или демократи) няма сносни кандидати за президент и за сенат които са под 50 Америка ще затъва надолу и по надолу.А за ваксината - Тръмп каза първо да видим парата пък после ще мислим за американците.

9

Анонимен

преди 3 години

като я купят от руснаците ще я разпределят

8

Анонимен

преди 3 години

В света, в които живеем или поне по начина по който ни се представя от СМИ, следва Възхвала на глупостта да се пренапише с новите стандарти.Ако не беше тъжно,щеше да е смешно

7

Анонимен

преди 3 години

Откривателят наPCR технологията е германски учен,получил за това Нобелова награда по медицинаДа сте чули или прочели неговото мнение до колко тозитест е адекватен за откриване на COVID-19 ?

6

Хм

преди 3 години

Трябва да се отбележи фактът,че Тръмп е направил много повече за еврейската държава,отколото Обама и останалите демократи.Което идва да ни каже нещо.

5

Хм

преди 3 години

До АнонименРазликата между демократи и републиканци(м/у Байдън и Тръмп съответно) не е дали са с ев*реите или не,а кой с кои евр*еи е!Щото се оказва,че има и евр*ейско разделение!Со*рос и неговата група държат демократите,а Ротшилдите-републиканците.Иначе крайната цел е една и съща-постигане на Тотален Световен Контрол,различни са методите как да стане и КОЙ точно да командва.

4

Анонимен

преди 3 години

До 3Познавям доста масону, които са християни. Не мисмя, *** си добре запознат с идеологията. Иначе има и други групи, които директно се обевяват над всичио и всички и имат и тереса само на групата и членовете си, пдобно на мафия, но вместо бедни сеслми момпетя, там са професори, съдии и бизнесмени.

3

Анонимен

преди 3 години

Тръмп щял да спаси християните американци от евреите.. Чакайте да се посмея. Тръмп самият отдавна не е християнин, а масон, което автоматично го прави юдейски сатанист, слуга на Ротшилд. Само му вижте обкръжението - еврейски банкери и министри. Точно толкова зле е като Обама и Хилъри, но с малко по националистически възгледи, което обърка и даде надежда на много хора.

2

Гейтс, Бил Гейтс

преди 3 години

Спокойно, не се блъскайте! Чипове ще има за всички.

1

Анонимен

преди 3 години

Тея за 24 часа ли одобряват ваксините там?