40

Анонимен

преди 3 години

Ква война кви 5 Лв. В Беларус ситуацията е следната :След майдана хората на Путин решиха да прекратят старата съветска практика да се субсидират т.н. братски страни чрез в пъти по ефтини горива и пълен достъп до руския пазар ущърб на своите производители. Лукашенк като истински лидер се опъна здраво а Путин му го натиска още по зраво. Истинските организатори на протестите са твърдо пропуски. А Тихоновска е просто *** жена на мъжа си който търкалял нара но му плащат от Москва.

39

Анонимен

преди 3 години

Мъкаааа, мъка тресе сороскитеГендари, *** Беларус немогат да го ограбят като Усрсйна да неговориме за БеГето дето нищо неостана

38

сравнението

преди 3 години

Ехааа!Бравос евроатлантически лъскачи на сбръчкани кожляци!Въпросът към беларусите е един единствен!Искатели страната ви да стигне дъното като Българияшнай-бедната страна в ЕС,разрушена промишленост,унищожено селско стопанство,повсеместна корупция на всички нива,фашизирана съдебна система със спецсъдилища,разбито здравеопазване,наркомания,проституция!А Батка е юнак-възроди Беларус от пепелищата в които я оставиха Горби и Елцин!Това е пътяя Батка,не гледай ***!

37

БАТЕ Борисов

преди 3 години

Ние произвеждаме трактори и камиони,а ,,демократична ,, България внася дори и корнишони!!! До там докара България слугата на ,, Козяк,, БМБ !!!

36

Каренин от Петербург

преди 3 години

В никаком случаен!Марушка Русь любит Беларус !!! Янки Гоу хоум!

35

Червонец

преди 3 години

Государят не само си изигра прекрасно картите. Той не е спирал да ги играе прекрасно. Онзи ден Шойгу посети Минск и разговаря лично с Бацко, който го помоли Русия да бъде така добра и да увеличи военното си техническо присъствие в Белорусия. Молим за разполагане на най-нови видове въоръжения, каза Бацко. "Ние сме в състояние да удържим контрола на територията на нашето ОБЩО Отечество от Владивосток до Брест" - думи на Бацко по време на срещата му с министъра на отбраната на РФ.

34

--

преди 3 години

До sdГупако, знаеш ли нещо за Беларус та се изказваш, факти: корупция 0,раждаемос средно по 3 деца на семейство,икономиката работи перфектно няма закрит завод, минимална заплата 2 пъти по голяма от България.

33

ОПАААААААААААААААААА

преди 3 години

До Анонименза борисов ли са вашите думи...

32

Анонимен

преди 3 години

диктаторите все много хубаво си играят картите, пък накрая ги бесят ...

31

митя

преди 3 години

ми с един живот-вдигам левела на макс на цял народ.струва си.

30

Ех ти Митя

преди 3 години

Митя октомвриец млад!Българин и сърбин,ако не попържа и обижда,какъв балканец е!Трябва да се държи на марката холан.А ти не давай толкова лесно животецо,оти е един!То е само,оцеляване,размножаване,екскременти и емоции!

29

sd

преди 3 години

раша и белорус - 2 държави от нещастници, управлявани от абсолютни из-роди, но си изиграват картите брилянтно. пази боже

28

XaXa

преди 3 години

не мога да намеря конкретен отговор.защо някой от нас, като влязат в аргумент, защо започват да се обиждат, да използват цветисти прилагателни, епитети..?**************************************************************************Колкото по - *** е един човек, толкова по-малко аргументи има (малки или никакви познания). бедата е когато същия тоя човек не може да приеме "загуба" в спора. Тогава му остават само епитетите (предимно на личностна основа

27

THE STAR

преди 3 години

Искате ли звезди?

26

митя

преди 3 години

един въпрос ме преследва вече толкова години.не мога да намеря конкретен отговор.защо някой от нас, като влязат в аргумент, защо започват да се обиждат, да използват цветисти прилагателни, епитети..?ми е ясно, не мога да променя това пишейки тук това.и знам отговор няма да намеря тук също.ей живота си бих дал да престанем българите така да се обиждаме по време на спор.

25

Анонимен

преди 3 години

До ДианаНе бъркай геополитиката с лихварството. Още от средновековието, са се давали "заеми", защото иначе висчко друго би било сметнато за вмешателство. Путин е заложил много пари и на черно и на чарвено, но печалбата няма да е финансова. Ако Лукашенко се задържи - мнго добре за Путин! Ако ликашенко не се задържи - пак добре - огромен дълг към Русия, някоя скалъпена гражданска и нова Украйна.

24

до 27

преди 3 години

Ти сега ме пращаш при разни бушмени, колонии, па бивши колонии и на база тяхното ниво да намразя запада ли? Ти нещо?!?! Ако не ти харесва, че сме колония можеш да се оплакваш на Бойко, на БСП, да ходиш на протести и тн., но да ме убеждаваш че диктатура е по-добре, трудно. Тия мохабети на по 3 бири зад блока аре нема нужда. Аз познати и приятели избягали към държава с диктатор нямам, или да търсят образование там също не познавам.

23

Диана

преди 3 години

Путин е отпуснал заем на Беларус на четири очи с Лукашенко. Вероятно Лукашенко ще се опита да "купи" протестиращите с бързо повишаване стандарта на живота и това по всяка вероятност е последната възможност на Лукашенко да се справи със ситуацията. Ако тя не проработи - той ще трябва да си ходи определено...Уловка е, че този заем ще се изплаща вероятно от следващия мандат на управление...На 4 очи не се обсъждат заеми толкова дълго време! Вероятно са били обсъдени възможностите..

22

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 25, Като си ходил в повечето западни държави, трябваше да отидеш и до техните колонии(бивши), че да видиш там как живеят хората! Толко ли не ви увря главата вече, че основната цел да се свалят "диктатурите" е да се превърне поредната държава със свалена "диктатура" в колония! Справки- България, Украйна, Прибалтийските, че даже и Полша. По времето на Елцин, лека му пръст все пак, Русия също беше колония, тя и сега е пак, ама е със собствен диктатор- общо взето- особен случай.

21

Анонимен

преди 3 години

С нашите протести и безредици какво става. Протестиращите да не са развили цироза че затихнаха